Michelin Pilot Super Sport FSL

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Super Sport FSL blinkt uit in:

  • Maximale grip
  • Levensduur
  • Bijzonder goede prestaties
  • Stuurrespons
  • Sportiviteit

Michelin Pilot Super Sport FSL

De Michelin Pilot Super Sport FSL is een supersportieve zomerband voor snelle personenauto’s. Het is dezelfde band als de Pilot Super Sport, maar dan met wangbescherming (FSL).

De band biedt uitstekende prestaties en staat garant voor optimale veiligheid. De Pilot Super Sport is ontworpen naar aanleiding van de uitgebreide kennis die Michelin tijdens de 24 uur van Le Mans heeft opgedaan.

Met deze kennis is een band ontwikkeld waarmee je sportief kunt rijden op een veilige manier. Ook gaat de band extra lang mee. Sportieve bestuurders profiteren met de Pilot Super Sport FSL van het beste wat Michelin te bieden heeft.

Uitzonderlijke eigenschappen

De Michelin Pilot Super Sport FSL bundelt de kennis die de fabrikant tijdens de duurraces van Le Mans heeft opgedaan. De band heeft speciale vezels in het profiel die rijden op topsnelheid op een veilige manier mogelijk maakt. Speciale rubbersoorten maken daarnaast het rijden op natte wegen en in snelle bochten veilig en stabiel. Onder alle weg- en weersomstandigheden rij je veilig met deze eersteklas banden van Michelin.

Wangbescherming

De Michelin Pilot Super Sport FSL is dezelfde band als de Pilot Super Sport, maar dan met het zogeheten Flange Shield (FSL). Deze wangbescherming houdt in dat de band een speciale rubber rand aan de buitenkant van de band heeft. Die voorkomt dat er krassen op de velg komen, bijvoorbeeld bij het parkeren langs de stoep.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Super Sport FSL

18 Inch

19 Inch

20 Inch

23 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie