Michelin Pilot Super Sport K1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Super Sport K1 blinkt uit in:

  • Maximale grip
  • Hoge prestaties
  • Stuurrespons
  • Wegligging
  • Sportiviteit

Michelin Pilot Super Sport K1

De Michelin Pilot Super Sport K1 is een zomerband voor de meest krachtige sportwagens op de openbare weg.

De band is versterkt met speciale vezels waardoor hij ongekende krachten aankan. Daarnaast is hij bestand tegen vervorming en hoge temperaturen.

De Michelin Pilot Super Sport K1 is dezelfde band als de Pilot Super Sport, met het verschil dat deze band speciaal wordt aanbevolen door Ferrari. Behalve voor Ferrari’s is de band ook geschikt voor andere bloedsnelle auto’s als de snelste Porsches en BMW’s.

Hoge prestaties

De Pilot Super Sport K1 van Michelin is speciaal ontworpen voor supersnelle sportwagens en ‘high performance tuning’. De rijsensatie wordt nog hoger met deze high-end banden die vol zitten met de laatste racetechnologie. Michelin heeft alle ervaring die het bedrijf met de duurraces van Le Mans heeft opgedaan samengebald in deze band. Onder de meest veeleisende omstandigheden biedt deze band optimale grip.

Goedgekeurd door Ferrari

De specificatie K1 bij de Michelin Pilot Super Sport betekent dat de band is gehomologeerd door Ferrari. Oftewel: de Italiaanse sportautofabrikant uit Maranello beveelt de band aan. Ferrari’s worden af-fabriek met deze banden uitgerust. De band is ook voorzien van wangbescherming, waarmee je de kans op krassen op je dure velgen verkleint.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Super Sport K1

18 Inch

19 Inch

20 Inch

23 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie