Michelin Pilot Super Sport K2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Super Sport K2 blinkt uit in:

  • Maximale grip
  • Hoge prestaties
  • Stuurrespons
  • Wegligging
  • Sportiviteit

Michelin Pilot Super Sport K2

De Michelin Pilot Super Sport K2 is een zomerband voor supersnelle sportauto’s. De K2-specificatie betekent dat de band wordt aanbevolen en wordt toegepast voor auto’s van het merk Ferrari.

De band is versterkt met speciale vezels waardoor hij ongekende krachten aankan. Daarnaast is hij bestand tegen vervorming en hoge temperaturen.

De Michelin Pilot Super Sport K2 is dezelfde band als de Pilot Super Sport. Het verschil is dat deze uitvoering gehomologeerd is door de Italiaanse sportautofabrikant Ferrari. Behalve voor Ferrari’s is de band ook een prima keuze voor de topselectie uit het Porsche- en BMW-gamma.

Aanbevolen door Ferrari

De Michelin Pilot Super Sport K2 is speciaal ontworpen in samenspraak met Ferrari. Ferrari beveelt deze band dan ook aan en monteert hem af-fabriek onder zijn sportwagens.

Rijsensatie

De rij sensatie wordt nog hoger met deze high-end banden die vol zitten met de laatste racetechnologie. Het rubbercompound is speciaal versterkt en verstevigd. Alle ervaring van de 24 uur van Le Mans zit samengebald in de Pilot Super Sport K2 van Michelin. Het resultaat? Een band die onder zware omstandigheden en op hoge snelheid blijft performen. Ook zonder dat je deelneemt aan races, kun je met deze band sportief en veilig onder alle weg- en weersomstandigheden rijden in je Ferrari of in je andere bloedsnelle sportauto.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Pilot Super Sport K2

19 Inch

20 Inch

23 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie