Pilot Super Sport

Michelin Pilot Super Sport

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Pilot Super Sport – de naam zegt het al – is een sterke zomerband voor sportieve personenauto’s.

De band biedt uitstekende prestaties en staat daarnaast garant voor optimale veiligheid. De Pilot Super Sport is ontworpen met de uitgebreide kennis die Michelin in de autosportwereld heeft opgedaan.

Bestuurders van sportwagens die houden van sportief rijgedrag profiteren met deze band van het beste wat Michelin op dit gebied te bieden heeft.

Profiel

De Michelin Pilot Super Sport combineert speciale technologie op bandengebied. Michelin heeft de ervaringen gebruikt die het tijdens autoraces zoals de 24 uur van Le Mans heeft opgedaan. De speciale vezels in het profiel van de band geven een hoge dichtheid, wat rijden op topsnelheden veilig maakt. Twee rubbersoorten geven extra grip. Het materiaal in het midden van de band is speciaal samengesteld voor natte ondergronden. Het rubber aan de buitenkant houdt de auto in scherpe bochten onder controle.

Extreme omstandigheden

De Michelin Pilot Super Sport is een band die voldoet aan alle eisen onder extreme omstandigheden. Zowel in scherp genomen bochten als op natte wegen geeft de band de bestuurder van de auto veel vertrouwen. Hiermee kun je ook op hoge snelheden stabiel en comfortabel rijden. Bovendien zorgt de speciale samenstelling van het rubbercompound voor een uitzonderlijk lange levensduur

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl