Michelin Primacy 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy 3 ZP MOE blinkt uit in:

  • Diverse eerste plaatsen
  • Veiligheid
  • Hoog rijcomfort
  • Goede grip op de weg
  • Brandstofbesparing

Michelin Primacy 3

De Michelin Primacy 3 is een high performance band en is tevens een van de best verkochte zomerbanden op onze site. Niet zo vreemd, want het is ook een van de beste banden die je voor dit geld kunt kopen. Geschikt voor elk type personenauto.

Fabrikant Michelin heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van veiligheid en rijeigenschappen. En dat is te merken aan de Primacy 3. In deze band is geen enkele concessie gedaan aan de eigenschappen die je van een uitstekende band mag verwachten. De Primacy 3 blinkt uit op elk gebied, maar vooral bij het remmen op zowel een droog wegdek als een nat wegdek, ook in bochten.

De Michelin Primacy 3 is ontwikkeld als vervanger van de Primacy HP en is op alle aspecten beter geworden. Zowel op het gebied van veiligheid als levensduur en comfort. Je vindt niet snel een betere allround band voor deze scherpe prijs, dan de Michelin Primacy 3. Deze band zorgt voor een perfecte wegligging.

Tests zomerbanden

De Michelin Primacy 3 is een zomerband die excellent scoort in de verschillende tests. Onder andere die van de ANWB zomerbandentest - waarin de Primacy 3 de eerste plek wist te bemachtigen - en die van verschillende automagazines.

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (1e plaats)

Veiligheid en een lange levensduur

De Michelin Primacy 3 heeft een speciaal nieuw gepatenteerd rubbercompound met zelfblokkerende lamellen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende grip op droog wegdek en uitstekende grip op nat wegdek, maar maakt de band ook bijzonder slijtvast. De band gaat dus lang mee en geeft veel vertrouwen in snel genomen bochten. Je kunt erop rekenen dat je snel stilstaat, als het erop aankomt. Ook op een natte weg.

Bijzonder goede eigenschappen

De Michelin Primacy 3 is gewoon een bijzonder goede allround band. Deze zomerband geeft veel grip op de weg en de remprestaties op een natte weg zijn uitstekend. Door de speciale rubbersamenstelling gaat de band lang mee én geeft hij minder lawaai tijdens het rijden. Ook is de Michelin Primacy 3 ontworpen op brandstofbesparing. Al met al een zeer goede zomerband tijdens alle soorten weg- en weersomstandigheden.

Heb je een lekke band, of zijn je Michelin Primacy 3 banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine of grote beurt? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Michelin Primacy 3 banden online en profiteer van gratis verzending!

De opvolger van deze band is de Primacy 4.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Primacy 3

16 Inch

17 Inch

18 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie