Michelin Primacy 3

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy 3 ZP MOE blinkt uit in:

  • Diverse eerste plaatsen
  • Veiligheid
  • Hoog rijcomfort
  • Goede grip op de weg
  • Brandstofbesparing

Michelin Primacy 3

De Michelin Primacy 3 ZP MOE is een zomerband van uitstekende kwaliteit. Droog of nat wegdek: met de Michelin Primacy 3 ZP MOE ben je verzekerd van uiterst veilige rijomstandigheden. Uiteraard mag je dat ook gewoon verwachten van een fabrikant als Michelin. De Primacy 3 is een band die topprestaties levert, iets wat vooral merkbaar is bij het remmen en in de bochten.

De Primacy HP ging de Michelin Primacy 3 ZP MOE voor en je merkt al snel dat deze nieuwe versie op alle vlakken verbeterd is. Veiligheid, levensduur en comfort: het zijn allemaal kenmerken die op en top verzorgd zijn bij de Primacy 3 ZP MOE. Bovendien wordt deze band speciaal aanbevolen door Mercedes-Benz.

Tests zomerbanden

De Michelin Primacy 3 is een zomerband die excellent scoort in de verschillende tests. Onder andere die van de ANGeen tests beschikbaar

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (1e plaats)

Veilig en vertrouwd

Met de Michelin Primacy 3 ZP MOE ervaar je keer op keer uitstekende rij- en remprestaties. Is er drukverlies? Dan biedt deze band je nog steeds goede bescherming. Een lekke band zorgt ook niet voor onveilige situaties. Je kunt er nog maximaal 80 kilometer mee doorrijden met een snelheid van 80 km/u. Zo kun je eerst rustig een veilige plek opzoeken om je band te verwisselen.

Hoge scores

De Primacy 3 ZP MOE scoort op heel veel punten uitstekend. Het gepatenteerde profiel zorgt in allerlei omstandigheden voor een comfortabele en veilige wegligging. Ervaar tijdens het rijden de korte remweg, het goede wegcontact en de stabiliteit in de bochten.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Primacy 3

16 Inch

17 Inch

18 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl