Primacy 3 ZP

Michelin Primacy 3 ZP

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy 3 ZP is een zomerband en net als alle andere banden van Michelin een band van uitstekende kwaliteit. Of je nu op een droog of een nat wegdek rijdt, de Michelin Primacy 3 ZP presteert keer op keer voortreffelijk.

Fabrikant Michelin heeft geen enkele concessie gedaan met betrekking tot de eigenschappen die je van een uitstekende band mag verwachten. De Primacy 3 ZP is een topband, die zijn klasse vooral toont bij het remmen (op zowel een droge als natte weg) als in de bochten.

De voorloper van de Michelin Primacy 3 ZP was de Primacy HP en je zult merken dat de Primacy 3 ZP op alle vlakken beter is geworden. Of je nu kijkt naar termen als veiligheid, levensduur en comfort: met de Michelin Primacy 3 ZP weet je zeker dat je goed zit.

Aan veiligheid geen gebrek

Als je in je auto rijdt, dan vind je het belangrijk dat je je veilig kunt verplaatsen. De Michelin Primacy 3 ZP beschikt over zeer goede rij- en remprestaties. Bovendien biedt deze band nog steeds goede bescherming als er drukverlies optreedt. En krijg je een lekke band, dan kun je nog maximaal 80 kilometer doorrijden met een snelheid van 80 km/u. Handig, want zo voorkom je dat je op een onveilige plek je band moet verwisselen.

Een band van kwaliteit

Het zal je niet verbazen dat de Primacy 3 ZP runflat op heel veel punten uitstekend scoort. De band biedt dankzij het gepatenteerde profiel in diverse omstandigheden een comfortabele en veilige wegligging. De remweg is kort, je hebt goed contact met de weg en in de bochten voel je ook veel stabiliteit.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl