Primacy 3

Michelin Primacy 3

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy 3 is een van de best verkochte zomerbanden op onze site. Niet zo vreemd, want het is ook een van de beste banden die je voor dit geld kunt kopen. Geschikt voor elk type personenauto.

Fabrikant Michelin heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van veiligheid en rijeigenschappen. En dat is te merken aan de Primacy 3. In deze band is geen enkele concessie gedaan aan de eigenschappen die je van een uitstekende band mag verwachten. De Primacy 3 blinkt uit op elk gebied, maar vooral bij het remmen op zowel een droge als natte weg, ook in bochten.

De Michelin Primacy 3 is ontwikkeld als vervanger van de Primacy HP en is op alle aspecten beter geworden. Zowel op het gebied van veiligheid als levensduur en comfort. Je vindt niet snel een betere allround band voor deze scherpe prijs, dan de Michelin Primacy 3.

Tests zomerbanden

De Michelin Primacy 3 is een zomerband die excellent scoort in de verschillende tests. Onder andere die van de ANWB - waarin de Primacy 3 de eerste plek wist te bemachtigen - en die van verschillende automagazines.

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (1e plaats)

Veiligheid en een lange levensduur

De Michelin Primacy 3 heeft een speciaal gepatenteerd rubbercompound met zelfblokkerende lamellen. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende grip op de weg, maar maakt de band ook bijzonder slijtvast. De band gaat dus lang mee en geeft veel vertrouwen in snel genomen bochten. Je kunt erop rekenen dat je snel stilstaat, als het erop aankomt. Ook op een natte weg.

Bijzonder goede eigenschappen

De Michelin Primacy is gewoon een bijzonder goede allround band. Deze zomerband geeft veel grip op de weg en de remprestaties op een natte weg zijn uitstekend. Door de speciale rubbersamenstelling gaat de band lang mee én geeft hij minder lawaai tijdens het rijden. Ook is de Primacy 3 ontworpen op brandstofbesparing. Al met al een zeer goede zomerband tijdens alle soorten weg- en weersomstandigheden.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl