Michelin Primacy G1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy G1 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Goede wegligging op nat wegdek
  • Goede remprestaties
  • Rijprestaties zijn comfortabel en veilig
  • Lange levensduur

Michelin Primacy G1

De Michelin Primacy G1 is een zomerband die speciaal is ontworpen voor Mercedes en Renault. De band is in eerste instantie bedoeld voor temperaturen vanaf 7 graden en is verder een ideale band voor auto’s uit de middenklasse.

De G1 is een speciaal type van de Michelin Primacy: een band die zich met name concentreert op stabiliteit, veiligheid en duurzaamheid. De remweg zowel bij droog als nat wegdek is uiterst kort en de wegligging is subliem.

De Michelin Primacy G1 biedt een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met name voor middelgrote auto’s en sportauto’s is deze band perfect geschikt.

Speciale technologie

In de Michelin Primacy G1 is een speciale technologie toegepast: een bijzondere rubbermix van Full Silicium en Elasto Sport. Dit zorgt ervoor dat de band een uitstekende grip op de weg heeft en dat slijtage aan de band gelijkmatiger wordt verdeeld. Zo gaat een Michelin Primacy G1 band veel langer mee dan andere banden.

Comfortabel rijden

Als je in een auto met Michelin Primacy G1 banden rijdt, zul je altijd een rustige en comfortabele rit ervaren. Het prestatie- en reactievermogen is uitstekend en deze banden hebben een enorm goede tractie op een nat wegdek. Tel daarbij nog de zeer gunstige prijs en de positieve beoordeling van veel weggebruikers en je zult begrijpen waarom het een goede keuze is om de Primacy G1 aan te schaffen.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl