Michelin Primacy HP DT1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy HP DT1 blinkt uit in:

  • Zeer goede grip op de weg
  • Lange levensduur dankzij goede verdeling
  • Optimale remafstand op gladde weg
  • Brandstofbesparing
  • Gunstige aanschafprijs

Michelin Primacy HP DT1

De Michelin Primacy HP DT1 is een zomerband voor personenauto’s uit de middenklasse of het hogere segment. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de grotere sedans. De ideale temperatuur om met deze banden te gaan rijden is 7 graden of hoger. Met name de grip bij nat wegdek is een belangrijke eigenschap en de reden waarom veel gebruikers voor deze band kiezen. Maar ook de uitstekende prestaties en de lange levensduur maken van deze band een gewild exemplaar.

HP betekent High Power, waarmee de Michelin Primacy HP DT1 een band is die speciaal is ontwikkeld voor luxere auto’s met veel vermogen. Je verzekert je met deze band van Michelin van een perfecte wegligging onder alle omstandigheden. Bovendien is hij ook nog eens zeer gunstig geprijsd: genoeg redenen dus om de Michelin Primacy HP DT1 aan te schaffen.

Topkwaliteit

De Michelin Primacy HP DT1 is een band van topkwaliteit. De drie principes van een band (architectuur, profiel en materiaal) zijn hier in perfecte harmonie bijeengebracht. Het heeft gezorgd voor een uitstekende balans zonder ook maar op een van die eigenschappen in te boeten. De combinatie van vervormbaarheid en stijfheid is uniek en geeft de Michelin Primacy HP DT1 een vervormbare structuur die maximaal contact met het wegdek weet te realiseren. Slijtage aan de band wordt zo veel gelijkmatiger verdeeld, wat zorgt voor een langere levensduur.

Sporttechnologie

Michelin paste bij de Primacy HP DT1 een exclusieve mengtechnologie toe door een bijzondere rubbermix van Full Silicium en Elasto Sport. Dat laatste product is afkomstig uit de sportbranche en daarbij een uniek materiaal. Als je op zoek bent naar een slijtvaste band met een perfecte wegligging die ook nog eens gunstig geprijsd is, kies dan voor een Michelin Primacy HP DT1 band.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl