Michelin Primacy HP ZP

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy ZP blinkt uit in:

  • Zeer goede prestaties
  • Hoog rijcomfort
  • Brandstofbesparend en milieuvriendelijk
  • Voortreffelijke grip
  • Veiligheid

Michelin Primacy HP ZP

De Michelin Primacy ZP is een runflat-zomerband waarbij de aanduiding ZP voor Zero Pressure staat. Deze band is geschikt voor zomerse wegcondities, waarbij de temperatuur het liefst niet onder de zeven graden komt.

De runflat-technologie houdt in dat je bij een lekke band geen gevaarlijke situaties op of langs de weg krijgt. Je kunt met een maximale snelheid van 80 kilometer per uur nog gewoon naar huis rijden. De maximale te rijden afstand na het krijgen van een lekke band bedraagt namelijk nog 80 kilometer.

De Michelin Primacy ZP levert uitstekende prestaties op het gebied van grip op de weg. Of het wegdek nu droog of nat is, met de Primacy ZP heb je altijd een comfortabele wegligging. Zo weet je zeker dat je veilig op weg kunt als je dit type Michelin-banden onder je auto hebt liggen.

Sterke punten

Het fabricageproces zorgde ervoor dat de Michelin Primacy ZP een milieuvriendelijk etiket opgeplakt kreeg. De gebruikmaking van schonere oliën zorgt ervoor dat de CO2-uitstoot zowel tijdens de fabricage als tijdens het rijden behoorlijk wordt verminderd. Daarnaast biedt de Michelin Primacy ZP ook zeer goede bescherming bij drukverlies.

Gepatenteerd profiel

De Primacy ZP van Michelin biedt in allerlei omstandigheden een uitstekende en comfortabele wegligging. Dit heeft alles te maken met het gepatenteerde profiel. Reken op een korte remweg, goed contact met de weg en veel stabiliteit tijdens het rijden door bochten. Je ziet het: de Michelin Primacy ZP scoort goed op heel veel gebieden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Michelin Primacy HP ZP

16 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie