Primacy HP

Michelin Primacy HP

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin Primacy HP is een zomerband die op en top geschikt is voor auto’s uit het hogere segment. Ben je op zoek naar verbeterde prestaties, een kortere remweg in natte omstandigheden en een langere levensduur? Dan is de Michelin Primacy HP een uitstekende keuze.

HP staat voor High Power en dat betekent dat de Michelin Primacy HP een band is die speciaal is ontwikkeld voor luxere auto’s en auto’s met veel vermogen. Dit soort auto’s beschikken over ingewikkelde elektronische veiligheidssystemen en systemen die voor het comfort zorgen. Met een Michelin Primacy HP band ben je verzekerd van een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

Topkwaliteit

Met de Michelin Primacy HP heeft Michelin wederom een topkwaliteit band op de markt gebracht. Hij krijgt van diverse autoconstructeurs de voorkeur boven talloze andere banden en het is de opvolger van de Pilot Primacy. Uitstekende remprestaties op een glad wegdek en een verminderde rolweerstand komen bovendien het brandstofverbruik ten goede. Er zijn dan ook heel wat autotypes waarop de band af-fabriek gemonteerd wordt (gehomologeerd).

Speciale technologie

Een bijzondere rubbermix van Full Silicium en Elasto Sport is een speciale technologie die in de Michelin Primacy HP is toegepast. Zo heeft de band een uitstekende grip op de weg en wordt de slijtage aan de band veel gelijkmatiger verdeeld. Logisch dus dat de Michelin Primacy HP-band een zeer lange levensduur heeft.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl