Michelin XC Camping

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Michelin XC Camping scoort onder meer op:

  • Band speciaal voor Campers
  • hogere stabiliteit
  • grip op elk wegdek
  • lange levensduur

Michelin XC Camping

Michelin ontwikkelde de XC Camping zomerbanden speciaal voor campers en caravans. Deze veelzijdige zomerband is een uitstekende keuze voor de lange trajecten, die tijdens reizen en vakanties vaak worden afgelegd.

De Michelin XC Camping is een duurzame en veilige band. Hij biedt in alle seizoenen uitstekend wegcontact en levert zeer goede grip op droge wegen, grip op nat wegdek en zelfs modderige wegen. Dankzij de stabiele wegligging en het hoge rijcomfort is de XC Camping van Michelin een genot om mee op reis te gaan.

Veiligheid voor alles

Tijdens je vakantie wil je absoluut veilig kunnen rijden. En veiligheid is een eigenschap waarmee Michelin groot is geworden. Dat merk je ook aan de Michelin XC Camping , waarmee je het hele jaar door veilig de weg op kunt. Het wegcontact blijft namelijk onder alle omstandigheden optimaal, wat ook nog eens een lager brandstofverbruik oplevert. De veilige grip op de weg is vooral het gevolg van de verstevigde hiel waardoor je de bandenspanning kan oppompen tot wel 5.5 bar. Dit geeft een hogere stabiliteit waardoor de band ongeacht de temperatuur blijft presteren. Een ander voordeel van de Michelin Agilis Camping is de snelle afvoer van water, waardoor aquaplaning wordt voorkomen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je banden direct online en profiteer van gratis verzending!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie