Nokian Weatherproof C

Seizoen: All-seasons All-seasons

  Nokian Weatherproof C

  Met de Nokian Weatherproof C kies je voor een veelzijdige all season band, waarmee je het hele jaar door het beste uit je auto haalt. Door de perfecte balans tussen rubbermix en profiel presteert deze band in alle seizoenen maximaal. Zowel op droog, nat als besneeuwd wegdek kun je vertrouwen op de unieke rijeigenschappen van de Nokian Weatherproof C. Dus als je gaat voor gemak en onbeperkt rijplezier, is deze all season band voor jou een perfecte keuze.

  Perfect voor personenauto’s

  De Nokian Weatherproof C is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Nokian Weatherproof C maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

  A-merk kwaliteit

  Wil je een band van de allerhoogste kwaliteit, dan heb je met een A-merk absolute zekerheid. De Nokian Weatherproof C behoort gegarandeerd tot deze categorie. Dit gerenommeerde merk heeft al een indrukwekkende historie op het gebied van autobanden en besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie. Het resultaat is een assortiment banden van topkwaliteit, waarmee regelmatig sportieve successen worden behaald. Alle kennis en ervaring, van tekentafel tot dagelijkse praktijk, worden telkens weer verwerkt in nóg betere banden. Geen wonder dat banden van Nokian vaak goed tot zeer goed scoren tijdens officiële bandentests.

  Uitstekende prestaties

  De Nokian Weatherproof C presteert zeer goed op elk wegdek en in alle omstandigheden waarvoor hij is ontworpen. Kenmerkend zijn onder meer de stabiele grip, de veilige remweg, de comfortabele wegligging en de lange levensduur. Ook qua zuinigheid en veiligheid kun je je eigenlijk geen betere band wensen. Bovendien leveren wij de Nokian Weatherproof C vanuit voorraad en voor de allerlaagste prijs.

  De highlights van Nokian Weatherproof C

  Van de Nokian Weatherproof C hebben we momenteel 977 exemplaren op voorraad. Daarbij kun je kiezen uit de volgende maten:

  • 175/65 R14
  • 195/70 R15
  • 195/65 R16
  • 195/75 R16
  • 195/60 R16
  • 205/65 R16
  • 215/65 R16
  • 215/70 R15
  • 225/70 R15
  • 225/65 R16
  • 235/65 R16

  Bij ons vind je al een Nokian Weatherproof C vanaf € 76,95 per band.

  Ga voor de beste bandendeal van Nederland

  Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl