Pirelli Carras

Pirelli Carras

Seizoen

All-seasons All-seasons

De Pirelli Carras is een 4-seizoenenband voor je personenauto. Deze band is verkrijgbaar in verschillende maten en prijzen.

Pirelli heeft een goede naam op het gebied van autobanden. Het bedrijf levert veel banden voor de auto- en motorsport en heeft in het thuisland Italië ruime ervaring met banden die onder alle omstandigheden moeten presteren.

Daarom zijn de Pirelli Carras all-seasonbanden een goede keuze. Ze scoren qua loopvlak en qua rubbercompound hoog tijdens alle omstandigheden die je jaarrond tegen kunt komen. Dus of je nu in de kou op een besneeuwd wegdek of in de hitte op smeltend asfalt rijdt, deze banden zijn altijd een goede keus.

All-season van Pirelli

Rijd je het liefst jaarrond met één set banden rond? Dan is de Pirelli Carras een slimme keuze. Met deze all-seasonbanden kun je veilig en comfortabel op elk wegdek rijden. De all-seasonbanden van Pirelli staan bekend om hun goede zijdelingse stabiliteit en tractie op natte of besneeuwde wegen.

Made in Italy

Ook al is Pirelli sinds eind 2015 in Chinese handen, de autobanden van deze bekende bandenfabrikant zijn nog altijd echt ‘made in Italy’. Giovanni Battista Pirelli richtte zijn bandenfabriek al in 1872 op. Pirelli is groot in autobanden en banden voor vrachtwagens en motoren. Een kwart van de productie gaat naar autofabrikanten voor de eerste montage. Driekwart van de productie is bestemd voor de vervangingsmarkt. Pirelli is vooral groot in Europa en Zuid-Amerika.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl