Pirelli Carrier All Season

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Pirelli Carrier All Season blinkt uit in:

  • Slijtvastheid
  • Remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag
  • Hoge weerstand tegen aquaplaning
  • Wegligging

Pirelli Carrier All Season

De Pirelli Carrier All Season is een vierseizoenenband voor onder jouw bestelauto. Het bijzonder aan deze band is dat hij 30% langer meegaat, door een compleet nieuw ontwerp van het profiel en een nieuw rubbermengsel.

Ook de remafstand onder natte omstandigheden is met 10% verbeterd, net als de handling en de weerstand tegen aquaplaning. De Pirelli Carrier heeft een volledig nieuw profiel en een lagere rolweerstand.

De gewone Pirelli Carrier is een zomerband, maar de Pirelli Carrier All Season is specifiek bedoeld voor alle seizoenen. Ideaal als je jaarrond met je bedrijfsauto of bestelwagen wil blijven rijden, zonder je druk te maken over een bandenwissel.

All-season van Pirelli

Gewoon lekker doorwerken en je geen zorgen maken over je banden. Dat kan met de praktisch onverslijtbare Pirelli Carrier All Season. Hiermee rijd je het hele jaar door veilig en comfortabel rond. Ook in de winter en op natte wegen. De banden van Pirelli hebben een goede zijdelingse stabiliteit en tractie op natte of besneeuwde wegen. Deze all-seasonbanden van Pirelli zijn beschikbaar in meerdere soorten en maten.

Pirellikalender

Pirelli is een autobandenmerk uit Milaan, Italië, dat al bijna 150 jaar aan de weg timmert. Logisch dat dit merk bijzonder goede banden levert, die vooral in Europa en Zuid-Amerika aftrek vinden. Het is een echt kwaliteitsproduct uit Italië, waar ze veel ervaring hebben met rijden onder verschillende condities. In het warme zuiden en ook in de besneeuwde Alpen. Niet in de laatste plaats is Pirelli natuurlijk bekend om de kalender met vrouwelijk schoon. Een kalender die je niet kunt kopen, maar die je moet krijgen als belangrijke klant van Pirelli of als beroemdheid. De modellen in de kalender worden uitdagend en kunstzinnig gefotografeerd door de beste fotografen van de wereld.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie