Pirelli Carrier Winter

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Carrier Winter blinkt uit in:

 • Lange levensduur
 • Remprestaties
 • Comfortabel rijgedrag
 • Sublieme veiligheid
 • Wegligging

  Pirelli Carrier Winter

  Pirelli Carrier Winter. De naam zegt het al. Het gaat hier om een winterband voor bedrijfswagens, bestelauto’s en personenbusjes. Deze band is speciaal ontworpen om met een zware last door slecht winters weer te rijden.

  Je kunt rekenen op een hoge weerstand tegen aquaplaning en op goede grip en tractie op besneeuwde wegen. De Pirelli Carrier Winter is daarnaast ook ontworpen met milieubewustheid in het achterhoofd. Hij heeft een lange levensduur.

  Ben je op zoek naar een duurzame en betrouwbare winterband voor onder jouw bestelwagen? Met de Pirelli Carrier Winter heb je een goede band in handen.

  Winterbanden van Pirelli

  Het Milanese bedrijf Pirelli heeft veel ervaring met het maken van betrouwbare winterbanden. In de bergen rondom Milaan moet je kunnen vertrouwen op banden die altijd grip en tractie hebben. Deze bedrijfsautoband is daarop geen uitzondering. De Pirelli Carrier Winter is een veilige en betrouwbare band die zwaar belast kan worden. Het is daarom geen verrassing dat deze band veel in het personenvervoer wordt gebruikt.

  Veiligheid boven alles

  Ten opzichte van zijn voorganger zijn de profielgeometrie en het loopvlak sterk verbeterd. Daardoor remt de Pirelli Carrier Winter 10% beter. Het compound is speciaal samengesteld om optimaal te presteren bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Zelfs onder de meest barre omstandigheden met sneeuw en ijs, blijft deze winterband onvermoeid zijn werk doen. Een echt Italiaans werkpaard vol goede eigenschappen die je van de beste winterbanden mag verwachten.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl