Pirelli Chrono

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Chrono blinkt uit in:

  • Lange levensduur
  • Remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag
  • Sublieme veiligheid
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Chrono

Maak kennis met de Pirelli Chrono, een robuuste bedrijfsautoband voor in de zomer. De bedrijfsautobanden van Pirelli zijn beroemd om hun veilige eigenschappen en zijn vaak de banden van de eerste keus.

Het gaat hier om de gewone Pirelli Chrono en dat is een zomerband. Dat betekent dat deze band het best presteert bij temperaturen boven de 7 graden Celsius.

Met de Chrono onder jouw bedrijfswagen of bestelbus kun je vele kilometers lang veilig rijden. Dit is een duurzame band die op zowel droge als natte wegen uitstekend presteert.

Tractie

De trekkracht die deze bedrijfsautoband levert is vooral fijn als je met een volle lading over een natte weg moet rijden. De Chrono zorgt ervoor dat je steeds een goed contact met de weg blijft houden en geeft tijdens de hele rit een veilig gevoel. Als je plotseling flink moet remmen, dan werken deze banden goed mee. De Chrono blinkt uit in zijn remgedrag.

Premium kwaliteit

De Pirelli Chrono is een zomerband van premium kwaliteit. Pirelli is een echte veiligheidsspecialist en daarom zijn de banden van Pirelli vaak eerste keus banden. Zeker met een zware lading wil je liever geen risico nemen en kies je voor pure veiligheid onder de zwaarste zomerse omstandigheden. Ook bij minder zomers weer presteert deze band uitstekend. Een veilig idee bij je lange dagelijkse ritten in jouw bedrijfsauto. De lage rolweerstand staat garant voor een laag brandstofverbruik.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie