Pirelli Chrono 2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Chrono 2 blinkt uit in:

  • Lange levensduur
  • Remprestaties
  • Comfortabel rijgedrag
  • Sublieme veiligheid
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Chrono 2

Dit is de Pirelli Chrono 2, een kwalitatieve zomerband voor bedrijfsauto’s, lichte vrachtauto’s en personenbusjes. De Pirelli Chrono 2 is de verbeterde opvolger van de eerste Pirelli Chrono.

Aangezien deze band een zomerband is, presteert hij het beste bij temperaturen van minimaal 7 graden Celsius. Bandenexperts hebben deze band beoordeeld als ‘uitmuntend’. Dat mag ook geen verrassing zijn, want Pirelli heeft een naam hoog te houden op het gebied van veiligheid.

De Pirelli Chrono 2 staat bekend als een milieuvriendelijke band. De band bevat milieuvriendelijke componenten, waardoor minder CO2 tijdens de productie ontstaat. De lage rolweerstand zorgt ervoor dat je meer kilometers kunt maken met dezelfde hoeveelheid brandstof.

Goede prestaties

De Pirelli Chrono 2 is misschien wel de ideale keuze voor bedrijfsauto’s en lichte vrachtauto’s. Deze band levert goede prestaties en veiligheid, zelfs bij zware beladingen. Een fijne zomerband die je onder alle omstandigheden helpt in jouw werk. Werk dat zo al zwaar genoeg is. Het is dan fijn als je je niet druk hoeft te maken om de kwaliteit van je banden. De Pirelli Chrono 2 is beschikbaar in verschillende maken.

Comfort

Met de Pirelli Chrono 2 onder je bedrijfsauto, vrachtauto of personenbusje rijd je alsof je in een personenauto rijdt. Zo veel comfort geeft deze band. Daarom is het niet vreemd dat deze banden ook regelmatig onder campers worden geplaatst. Dankzij de speciale versterkingen kan deze band enorme krachten aan. Het profiel gaat daarnaast erg lang mee en levert tijdens zijn hele levensduur een goede grip op droge en natte wegen. Al met al een ideale band tijdens zware omstandigheden in de zomerperiode.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie