Pirelli Cinturato All Season

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Pirelli Cinturato All Season blinkt uit in:

  • Goede tractie
  • Remprestaties
  • Lage slijtage
  • Hoge veiligheid
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Cinturato All Season

De Pirelli Cinturato is een kwalitatieve bandenserie van de Italiaanse fabrikant Pirelli. Cinturato’s zijn er in verschillende typen. Er zijn Cinturato winterbanden, Cinturato zomerbanden en Cinturato vierseizoenenbanden. Deze zijn ook in bandmaten beschikbaar met meer draagvermogen (extra load). De Pirelli Cinturato All Season zijn zoals de naam al zegt een all season banden (geschikt voor alle seizoenen) voor compacte personenauto’s.

Cinturato’s zijn er in verschillende typen. Er zijn Cinturato winterbanden, Cinturato zomerbanden en Cinturato all-seasonbanden. Deze zijn ook in bandmaten beschikbaar met meer draagvermogen (extra load).

De Pirelli Cinturato All Season behaalt erg goede prestaties op het gebied van veiligheid. De band slijt ook langzaam en verbruikt minder brandstof door de lage rolweerstand. Deze band is een uiterst veilige band voor onder jouw stadsauto, voor als je alle seizoenen van het jaar goede prestaties wilt.

Groene prestaties

Naast veiligheid is het er Pirelli veel aan gelegen om een milieuvriendelijke band te maken. De Pirelli Cinturato All Season levert ‘groene prestaties’. De band is vrij van aromatische oliën en vermindert de uitstoot van CO2 door de lage rolweerstand. Doordat je met deze autoband het hele jaar door kunt rijden, hoef je ook niet steeds te wisselen tussen winterbanden en zomerbanden. Het is een ideale oplossing voor de vaak zachte winters die we in Nederland hebben.

Speciaal profielpatroon

Alle 4-seizoenenbanden van Pirelli hebben een speciaal profielpatroon dat overtollig water en modder snel af kan voeren. Zo loop je minder risico op aquaplaning. Het lage afrolgeluid draagt bij aan een comfortabele rit. De lage rolweerstand zorgt voor een lager verbruik en dus ook een lagere uitstoot. Al met al een all-seasonband die veel ‘value for money’ biedt.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Deze band heeft de Pirelli Cinturato All Season vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato All Season

19 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie