Pirelli Cinturato All Season

Pirelli Cinturato All Season

Seizoen

All-seasons All-seasons

De Pirelli Cinturato is een kwalitatieve bandenserie van de Italiaanse fabrikant Pirelli. De Pirelli Cinturato All Season is een 4-seizoenenband voor compacte personenauto’s.

Cinturato’s zijn er in verschillende typen. Er zijn Cinturato winterbanden, Cinturato zomerbanden en Cinturato all-seasonbanden.

De Pirelli Cinturato All Season behaalt erg goede prestaties op het gebied van veiligheid. De band slijt ook langzaam en verbruikt minder brandstof door de lage rolweerstand. Deze band is een uiterst veilige band voor onder jouw stadsauto, voor als je alle seizoenen van het jaar goede prestaties wilt.

Groene prestaties

Naast veiligheid is het er Pirelli veel aan gelegen om een milieuvriendelijke band te maken. De Pirelli Cinturato All Season levert ‘groene prestaties’. De band is vrij van aromatische oliën en vermindert de uitstoot van CO2 door de lage rolweerstand. Doordat je met deze band het hele jaar door kunt rijden, hoef je ook niet steeds te wisselen tussen winterbanden en zomerbanden. Het is een ideale oplossing voor de vaak zachte winters die we in Nederland hebben.

Speciaal profielpatroon

Alle 4-seizoenenbanden van Pirelli hebben een speciaal profielpatroon dat overtollig water en modder snel af kan voeren. Zo loop je minder risico op aquaplaning. Het lage afrolgeluid draagt bij aan een comfortabele rit. De lage rolweerstand zorgt voor een lager verbruik en dus ook een lagere uitstoot. Al met al een all-seasonband die veel ‘value for money’ biedt.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl