Pirelli Cinturato P1

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P1 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Comfort
  • Levensduur
  • Geluidsproductie
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Cinturato P1

Een voordelige zomerband voor compacte en middelgrote personenauto’s, dat is de Pirelli Cinturato P1. Deze Pirelli Cinturato P1 is er ook in een ‘groene’ uitvoering, die extra brandstof bespaart.

De band is geschikt voor temperaturen van minimaal 7 graden Celsius en biedt veel veiligheid en comfort. De Pirelli Cinturato P1 levert goede prestaties op zowel droge als natte wegen. Zelfs op de maximaal toegestane snelheid. De band heeft ook een lange levensduur.

De Pirelli Cinturato P1 is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Peugeot 306, de Nissan Micro, de Mercedes A-klasse, de Ford Fiesta en de Fiat 500. De band is ook beschikbaar in maten met extra draagvermogen (extra load).

Veilige band

De Pirelli Cinturato P1 heeft goede waterafvoerende eigenschappen, waardoor de kans op aquaplaning sterk wordt verminderd. Onder zowel droge als natte weersomstandigheden biedt deze band uitstekende grip. Het veiligheidsniveau ligt zoals altijd bij Pirelli zeer hoog.

Stabiele wegligging

Het innovatieve profielontwerp is zo samengesteld dat de band een stabiele wegligging heeft. De lage rolweerstand zorgt ervoor dat de band minder brandstof verbruikt en dat je uiteindelijk nóg voordeliger uit bent met deze band. Ben je op zoek naar een goedkope zomerband die je helpt te besparen op brandstof maar toch alle belangrijke veiligheidsvoorzieningen biedt? De keuze voor de Pirelli Cinturato P1 kun je met een gerust hart maken.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (3e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 165/70 R14) (3e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (10e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie