Pirelli Cinturato P1 Verde

Pirelli Cinturato P1 Verde

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

Een voordelige én milieuvriendelijke zomerband voor stadsauto’s, compacte auto’s en middenklassers. Zo zouden we de Pirelli Cinturato P1 Verde willen omschrijven. ‘Verde’ betekent ‘groen’ in het Italiaans en dit is dan ook een groene autoband.

Dat het een groene autoband is, slaat niet op de kleur. Die is gewoon zwart. Het betekent dat hij is geoptimaliseerd om te besparen op brandstofkosten. Experts beoordelen de kwaliteit van deze zomerband als ‘uitmuntend’ en ook de ANWB is enthousiast, zoals je in de zomerbandentests hieronder kunt zien.

De Pirelli Cinturato P1 Verde is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Peugeot 306, de Nissan Micro, de Mercedes A-klasse, de Ford Fiesta en de Fiat 500.

Tests zomerbanden

De Pirelli Cinturato P1 Verde is getest door de ANWB en Autoweek. Hieronder zie je het resultaat van deze zomerbandentests.

Zomerbanden testen:

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (3e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (10e plaats)

Milieuvriendelijk

Zoals alle banden van Pirelli, is ook de Pirelli Cinturato P1 Verde is bijzonder veilige band. Maar behalve veilig, is de band ook duurzaam. Je kunt rekenen op hoge kilometerprestaties en een laag brandstofverbruik. De hybride materialen waarmee de band is gemaakt, zorgen voor een lage slijtage. De verbeterde rolweerstand zorgt voor een extra besparing op brandstof.

Groen en goed

Ben je op zoek naar een veilige en duurzame zomerband voor jouw compacte auto of middenklasser? Dan vind je in de Pirelli Cinturato P1 Verde een fijne groene band. Zonder in te leveren op prestaties of veiligheid, spaar je het milieu én je portemonnee.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl