Pirelli Cinturato P1

Pirelli Cinturato P1

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

Een voordelige zomerband voor compacte en middelgrote personenauto’s, dat is de Pirelli Cinturato P1. Deze Pirelli Cinturato P1 is er ook in een ‘groene’ uitvoering, die extra brandstof bespaart.

De band is geschikt voor temperaturen van minimaal 7 graden Celsius en biedt veel veiligheid en comfort. De Pirelli Cinturato P1 levert goede prestaties op zowel droge als natte wegen. De band heeft ook een lange levensduur.

De Pirelli Cinturato P1 is de favoriete band van bestuurders van onder andere de Peugeot 306, de Nissan Micro, de Mercedes A-klasse, de Ford Fiesta en de Fiat 500.

Tests zomerbanden

De Pirelli Cinturato P1 is uitgebreid getest door zowel ANWB als ADAC. Hieronder zie je het resultaat van deze zomerbandentests.

Zomerbanden testen:

ANWB 2014 (Zomerbandentest 175/65 R14) (3e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 165/70 R14) (3e plaats)
ANWB 2014 (Zomerbandentest 195/65 R15) (4e plaats)
ANWB 2015 (Zomerbandentest 185/60 R14) (10e plaats)

Veilige band

De Pirelli Cinturato P1 heeft goede waterafvoerende eigenschappen, waardoor de kans op aquaplaning sterk wordt verminderd. Onder zowel droge als natte weersomstandigheden biedt deze band uitstekende grip. Het veiligheidsniveau ligt zoals altijd bij Pirelli zeer hoog.

Stabiele wegligging

Het innovatieve profielontwerp is zo samengesteld dat de band een stabiele wegligging heeft. De lage rolweerstand zorgt ervoor dat de band minder brandstof verbruikt en dat je uiteindelijk nóg voordeliger uit bent met deze band. Ben je op zoek naar een goedkope zomerband die je helpt te besparen op brandstof maar toch alle belangrijke veiligheidsvoorzieningen biedt? De keuze voor de Pirelli Cinturato P1 kun je met een gerust hart maken.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl