Pirelli Cinturato P4

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P4 blinkt uit in:

  • Stuurgedrag
  • Bochtenstabiliteit
  • Korte remweg
  • Milieuvriendelijk
  • Hoog rijcomfort

Pirelli Cinturato P4

Een voordelige zomerband voor kleine auto’s als de Renault Kangoo en de Citroën Berlingo. Dat is de Pirelli Cinturato P4.

De band is primair bedoeld voor in de zomerperiode, bij temperaturen van 7 graden Celsius of meer. Door bandendeskundigen wordt deze band als ‘uitmuntend’ bestempeld. Daarvoor zorgen de goede grip in de bochten en de uitstekende wegligging bij droog en nat weer.

De band biedt dan ook veel veiligheid voor compacte auto’s en heeft een lange levensduur door een verminderde rolweerstand. Dat betekent dat je zowel euro’s als het milieu spaart. Een goede band voor prijsbewuste autobandenkopers.

Weinig slijtagev

Pirelli prijst deze band aan als een veilige band waarmee je veel kilometers kunt maken, voordat je ze moet vervangen. Maar Pirelli zegt dat niet alleen zelf. Ook in recensies van gebruikers wordt de hoge slijtvastheid van deze band geroemd. Mensen rijden vele tienduizenden kilometers met de Pirelli Cinturato zonder dat ze aan rijeigenschappen in hoeven te leveren. Deze banden gaan tot wel 30% langer mee dan concurrerende banden in dezelfde klasse. De slijtvastheid in combinatie met de uitstekende grip op het wegdek zijn dan ook belangrijke pluspunten van deze zomerbanden.

Besparen

Ben je op zoek naar een veilige, duurzame én voordelige zomerband voor een compacte auto? Aan de Cinturato P4 heb je gewoon een goede band zonder fratsen. Hij is veilig, hij gaat bijzonder lang mee en hij kost je niet de kop. Precies de zomerband waar jij naar op zoek bent, dus!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato P4

13 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie