Pirelli Cinturato P6

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P6 blinkt uit in:

 • Veiligheid
 • Grip en tractie
 • Zuinigheid
 • Milieuvriendelijkheid
 • Hoog rijcomfort

  Pirelli Cinturato P6

  De Pirelli Cinturato P6 is een veilige zomerband voor personenauto’s uit de middenklasse. De band staat bekend om z’n goede grip op natte wegen. Ook is het een band waarmee je zuiniger kunt rijden. Dit alles uiteraard zonder in te leveren op veiligheid, die Pirelli altijd heel hoog in het vaandel heeft staan.

  Deze zomerband is populair bij onder andere bestuurders van de Volkswagen Passat, de Renault Modus, de Opel Combo, de Nissan Primera en de Alfa Romeo Spider.

  Pirelli: kwaliteit in autobanden

  Pirelli zet met z’n Cinturato-serie de toon voor de autobanden van alle andere fabrikanten. Wist je dat ‘cinturato’ Italiaans is voor ‘omgordeld’? Het is de technologie van ‘omgordeling’ door lappen textiel in de band, die de Pirelli Cinturato P6 zo oneindig sterk maakt. Uiteraard hebben andere autofabrikanten het idee van de Italianen overgenomen, maar het zegt veel over hoe serieus Pirelli met veiligheid omgaat.

  Allround

  De Pirelli Cinturato P6 is een zomerband met goede kwaliteiten en dito rijeigenschappen. Maar ook een band waarmee je comfortabel en in relatieve stilte kunt rijden. Bovendien zorgt het profiel voor een lagere rolweerstand, zodat je minder vaak bij de pomp staat en je auto minder CO2 uitstoot. Al met al een echte allrounder, deze alleskunner van Pirelli.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl