Pirelli Cinturato P7

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P7 blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Remgedrag
  • Zuinigheid
  • Milieuvriendelijkheid
  • Hoog rijcomfort

Pirelli Cinturato P7

De Pirelli Cinturato P7 is een high-performance zomerband voor middenklassers. Het is een kwalitatieve band die goed beoordeeld wordt door bandenexperts. Met de Pirelli Cinturato P7 kun je zuiniger rijden, terwijl je niet inlevert op veiligheid of comfort.

Deze band is onder andere favoriet bij bezitters van de Lancia Phedra, de Ford Focus, de Opel Astra, de Volkswagen Passat en de Mazda 3.

Tests zomerbanden

Ook voor de Pirelli Cinturato P7 zijn de afgelopen jaren een aantal zomerbandentests uitgevoerd. De resultaten van deze tests vind je hieronder.

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (4e plaats)
ANWB 2012 (Zomerbandentest 205/55 R16) (6e plaats)

Prestaties én groen

De Pirelli Cinturato P7 doet het goed op toerauto’s en gezinsauto’s. Het is een band die prestaties en duurzaamheid weer te verenigen. Met deze band verbruik je minder brandstof en draag je bij aan de verlaging van de CO2-uitstoot. Het rubbermengel bevat geen aromatische oliën, waardoor je geen schadelijke stoffen over de weg verspreid.

Verbruik en slijtvastheid

De Pirelli Cinturato P7 scoort goed op verbruik en slijtvastheid. Je rijdt er langer met meer plezier mee. De band scoort uiteraard goed op droge wegen, maar ook als het nat is. De vier groeven overlangs zorgen voor een vlugge en veilige waterafvoer. Deze band van Pirelli is aan te bevelen als je in een toerauto’s of gezinswagen rijdt en je milieuvriendelijkheid en slijtvastheid belangrijk vindt.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato P7

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie