Pirelli Cinturato P7 Blue

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P7 Blue blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Remprestaties
  • Zuinigheid
  • Milieuvriendelijkheid
  • Stabiliteit en grip

Pirelli Cinturato P7 Blue

De Pirelli Cinturato P7 Blue is een sportieve zomerband voor personenauto’s Hij is bedoeld voor temperaturen van minimaal 7 graden Celsius. Deze band is ook beschikbaar in bandmaten met meer draagvermogen (extra load).

Specifieke eigenschappen van deze banden zijn de goede grip op rechte stukken en in bochten en de uitstekende slijtvastheid. Daarnaast is de Pirelli Cinturato P7 Blue bekend vanwege de goede prestaties op natte wegen en de milieubewustheid.

Deze band is onder andere favoriet bij rijders in de BMW 3 Serie, de Jaguar S-Type, de Honda Civic, de Audi A4 en de Alfa Romeo Giulietta.

Tests zomerbanden

Ook voor de Pirelli Cinturato P7 Blue is een zomerbandentest uitgevoerd. De resultaten van deze test vind je hieronder.

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (4e plaats)

Goede zomerband

Met de Pirelli Cinturato P7 Blue heeft topbandenfabrikant Pirelli weer een uitstekende zomerband geïntroduceerd. De band levert goede prestaties onder middenklassers en ruime sedans. Hij biedt een kortere remweg en een langere levensduur en schakelt bovendien moeiteloos tussen droge en natte wegen. De remweg is altijd kort en de groeven in het profiel voeren water vlug af. dit zorgt voor een uitstekende grip op nat wegdek. De band combineert milieubewustzijn en topprestaties.

Prestatiegericht

De Pirelli Cinturato P7 Blue is ontwikkeld met ecovriendelijke materialen, maar het is niet zomaar een ‘ecoband’. Dit is een band waarbij extra veel aandacht is besteed aan de rijsensatie van bestuurders. Daarom levert hij een hoog rijcomfort en veel veilige kilometers, ook bij hoge snelheden. Een prestatiegerichte band voor milieubewuste automobilisten.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment.

Bestel nu je banden online en profiteer van gratis verzending!


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (4e plaats)

Deze band heeft de Pirelli Cinturato P7 vervangen.
De opvolger van deze band is de Pirelli Cinturato P7 Blue.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato P7 Blue

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie