Pirelli Cinturato P7 Blue

Pirelli Cinturato P7 Blue

Seizoen

Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Cinturato P7 Blue is een sportieve zomerband voor personenauto’s Hij is bedoeld voor temperaturen van minimaal 7 graden Celsius.

Specifieke eigenschappen van deze banden zijn de goede grip op rechte stukken en in bochten en de uitstekende slijtvastheid. Daarnaast is de Pirelli Cinturato P7 Blue bekend vanwege de goede prestaties op natte wegen en de milieubewustheid.

Deze band is onder andere favoriet bij rijders in de BMW 3 Serie, de Jaguar S-Type, de Honda Civic, de Audi A4 en de Alfa Romeo Giulietta.

Tests zomerbanden

Ook voor de Pirelli Cinturato P7 Blue is een zomerbandentest uitgevoerd. De resultaten van deze test vind je hieronder.

Zomerbanden testen:

ANWB 2015 (Zomerbandentest 205/55 R16) (4e plaats)

Goede zomerband

Met de Pirelli Cinturato P7 Blue heeft topbandenfabrikant Pirelli weer een uitstekende zomerband geïntroduceerd. De band levert goede prestaties onder middenklassers en ruime sedans. Hij biedt een kortere remweg en een langere levensduur en schakelt bovendien moeiteloos tussen droog en nat weer. De remweg is altijd kort en de groeven in het profiel voeren water vlug af. De band combineert milieubewustzijn en topprestaties.

Prestatiegericht

De Pirelli Cinturato P7 Blue is ontwikkeld met ecovriendelijke materialen, maar het is niet zomaar een ‘ecoband’. Dit is een band waarbij extra veel aandacht is besteed aan de rijsensatie van bestuurders. Daarom levert hij een hoog rijcomfort en veel veilige kilometers, ook bij hoge snelheden. Een prestatiegerichte band voor milieubewuste automobilisten.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl