Pirelli Cinturato Winter K1

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Cinturato Winter K1 blinkt uit in:

  • Uitstekende grip
  • Slijtvastheid
  • Korte remweg
  • Geluidsproductie
  • Laag brandstofverbruik

Pirelli Cinturato Winter K1

De Pirelli Cinturato Winter K1 is een winterband voor compacte personenauto’s en middenklassers. De band is in meerdere maten en soorten verkrijgbaar, maar biedt altijd een hoge kwaliteit.

Het draagvermogen van de Pirelli Cinturato Winter K1 is 615 kilo per band. Je kunt er maximaal 190 kilometer per uur mee rijden. De band scoort goed op het gebied van brandstofverbruik, grip op natte wegen en geluidsproductie.

Pirelli heeft een goede naam op het gebied van winterbanden. Met deze banden onder jouw personenauto kun je dan ook veilig thuiskomen. Deze winterband is favoriet bij rijders van de Volkswagen Golf.

Uitblinker

Pirelli is de specialist in winterbanden. En de beste winterbanden van Pirelli zijn de banden in de Cinturato-serie. De Pirelli Cinturato Winter K1 is een band die uitblinkt in slijtvastheid, rijgedrag op sneeuw en op de natte weg. Daarvoor heeft Pirelli veel technologie in deze winterbanden samengebald. Je merkt het als je rijdt. Deze band geeft steeds veel vertrouwen dat je weer veilig thuiskomt. Een ander voordeel van deze band, is dat het een heel betaalbare band is. Als je kiest voor veiligheid maar toch niet de hoofdprijs voor winterbanden wilt betalen, is de Pirelli Cinturato Winter K1 een uitstekende keuze.

Weinig geluid

De Pirelli Cinturato Winter K1 is geoptimaliseerd voor rijcomfort. De groeven zijn zo samengesteld dat het afrolgeluid laag is. Prettig, als je veel in de auto zit en graag rustig wilt rijden. De Pirelli Cinturato Winter K1 biedt dus behalve een veilige rit ook een comfortabele rit met weinig geluid.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Cinturato Winter K1

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie