Pirelli P Zero B

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P Zero B blinkt uit in:

  • Speciaal goedgekeurd voor Bentley
  • Remprestaties op natte wegen
  • Rijcomfort
  • Precieze besturing
  • Stabiliteit en grip in bochten

Pirelli P Zero B

De Pirelli P Zero (soms ook gespeld als Pirelli PZero) is een sportieve zomerband voor sedans met veel vermogen. Bij deze specifieke band – de Pirelli P Zero B – gaat het om een band die is gehomologeerd voor Bentley. Dat wil zeggen dat Bentley zijn goedkeuring aan deze band heeft gegeven voor montage onder zijn auto’s.

Het Italiaanse Pirelli heeft bijzonder veel ervaring in de autosport. Al deze ervaring is samengebald in de Pirelli P Zero en dus ook in de Pirelli P Zero B.

Aan alles kun je merken dat je rijdt met sportieve zomerbanden onder je auto. De grip, de wegligging, de stabiliteit, de stuurrespons en het remvermogen. Allemaal liggen ze op hetzelfde hoge niveau. Maar behalve de uitstekende prestaties die deze band levert, ziet hij er ook nog eens bijzonder goed uit.

Met de Pirelli P Zero B rijd je met jouw Bentley (of een andere supersportieve sedan) van het vroege voorjaar tot aan het late najaar op dit geweldige Italiaanse rubber.

Sportief

De Pirelli P Zero B is een van de beste Pirelli zomerbanden. De Pirelli P Zero staat voor totale controle van je auto onder alle omstandigheden. Sportieve bestuurders hebben profiel van de tractie en de remprestaties op hoog niveau. Ook op natte wegen, in scherpe bochten en op hoge snelheden blijven deze banden betrouwbaar aanvoelen.

Asymmetrisch

Het asymmetrisch profiel van de Pirelli P Zero B geeft je een veilige rit op zowel een droge als een natte weg. In bochten kun je rekenen op de stijfheid van de blokken in het profiel. De groeven bieden perfecte weerstand tegen aquaplaning. Het silica verrijkte rubber van Pirelli laat je sportief rijden, terwijl het geluid comfortabel blijft.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli P Zero B

18 Inch

19 Inch

20 Inch

21 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie