Pirelli P Zero Nero

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P Zero Nero blinkt uit in:

  • Korte remweg
  • Grip op droge en natte wegen
  • Rijcomfort
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Nauwkeurigheid in bochten

Pirelli P Zero Nero

De Pirelli P Zero Nero (soms ook gespeld als Pirelli PZero Nero) is een sportieve zomerband voor sportieve auto’s.

Stuurgemak kenmerkt deze band, waardoor dit een ideale band is voor onder de Alfa Romeo 147 en 159 en de Peugeot 207 en 407, maar ook onder de Seat Ibiza.

Het geoptimaliseerd loopvlak van deze zomerband zorgt voor hoge kilometerprestaties en een sportief rijgedrag. De band ziet er goed uit en levert onder zware omstandigheden goede prestaties. Het is een band waarmee je zorgeloos op vakantie kunt gaan en vele prettige kilometers mee af kunt leggen.

Sportief rijden

Lekker sportief rijden over Italiaanse kronkelweggetjes onder de zuidelijke zon. Dat kan prima met de Pirelli P Zero Nero. Het rijgedrag is precies en voelt altijd vertrouwd aan. Hard rijden kan goed met deze band en de belastbaarheid is hoog. Een compromisloze band als het gaat om veiligheid en comfort.

Rijplezier

De P Zero Nero is de ‘dolce vita’ onder de zomerbanden. Hij kenmerkt zich door zijn rijplezier en voortreffelijke eigenschappen. Een korte remweg, grip op zowel droge als natte wegen, veel comfort en nauwkeurigheid. Dat is de P Zero Nero ten voeten uit. De band is leverbaar in grote maten, waardoor hij fantastisch staat onder jouw sportieve auto. Met deze autobanden van Pirelli onder je auto ben je klaar om lekker sportief te rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli P Zero Nero

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie