Pirelli P Zero Rosso

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P Zero Rosso blinkt uit in:

  • Wegligging
  • Remprestaties op natte wegen
  • Rijcomfort en veiligheid
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Uitstekende grip

Pirelli P Zero Rosso

De Pirelli P Zero Rosso (soms ook gespeld als Pirelli PZero Rosso) is een sportieve high performace zomerband voor sportieve personenauto’s. Pirelli noemt de band zelf ‘de optimale balans tussen prestaties en comfort’ en levert hoge prestaties qua grip.

Het Italiaanse bandenbedrijf Pirelli heeft ruime ervaring in de autosport, dus we mogen aannemen dat ze weten waar ze het over hebben.

Je merkt dat je met sportieve zomerbanden rijdt doordat de grip, de wegligging, de stabiliteit, de stuurrespons en het remvermogen allemaal op een hoog niveau liggen. Buiten de goede prestaties die de Pirelli P Zero Rosso levert, ziet hij er ook nog eens heel goed uit. Dat staat geweldig onder jouw SUV of sportieve wagen. Zo blijkt ook uit de customer reviews.

Zeer sportief

De ‘gewone’ Pirelli P Zero is al een sportieve band, de Pirelli P Zero Rosso doet daar nog een stapje bovenop. Dit is een echte ultra high performance zomerband. Je kunt rekenen op een hoge weerstand tegen aquaplaneren en de beste prestaties op zowel droge als natte wegen. Dankzij de uitstekende rijeigenschappen is deze Pirelli zomerband een ware sportband. Wist je dat ‘rosso’ rood betekent en symbool staat voor de autosport in Italië?

Stabiliteit en grip

De rubbermix van de Pirelli P Zero Rosso is versterkt met silicium. Het directionele loopvlakprofiel met groeven in pijlvorm en overlangse kanalen, zorgt voor grip onder alle omstandigheden. De asymmetrische band heeft grote blokken op de buitenschouders, een meer open binnenschouder en een centrale rib in semi-slickuitvoering. Rijd je in een auto met veel pk’s en houd je van Italiaanse stijl en souplesse? Overweeg dan om ook de Pirelli P Zero Rosso onder je auto te plaatsen.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie