Pirelli P600

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P600 blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Hoog rijcomfort
  • Brandstofbesparing
  • Goede grip op de weg
  • Diverse eerste plaatsen

Pirelli P600

Met de Pirelli P600 kies je voor een betrouwbare zomerband, waarmee je in alle zomerse omstandigheden probleemloos de weg op kunt. Deze band is namelijk volledig ontwikkeld voor de lichtere seizoenen. Zowel in droog als nat weer ben je met de Pirelli P600 verzekerd van een comfortabele, veilige rit. Daarbij is de tractie op elk wegdek zeer goed, net als de bescherming tegen aquaplaning. Ook blijven de brandstofkosten laag zonder dat de prestaties eronder lijden. Dus welke rijstijl je ook hebt, de Pirelli P600 biedt alles wat je van een top zomerband mag verwachten. Daarmee is deze zomerband ook voor jou een verstandige keuze.

Perfect voor personenauto’s

De Pirelli P600 is bij uitstek geschikt voor personenauto’s in vrijwel elke klasse. Van compacte stadsauto tot royale sedan: de rijeigenschappen van deze band garanderen je vele plezierige kilometers. Daarbij reageert de band voortdurend op de wisselende rijomstandigheden en het wegdek. Remmen, optrekken, sturen: de Pirelli P600 maakt het je altijd makkelijk. Zo kun je met deze band even goed uit de voeten tijdens korte stadsritten als lange snelwegtrajecten.

A-merk kwaliteit

Wil je een band van de allerhoogste kwaliteit, dan heb je met een A-merk absolute zekerheid. De Pirelli P600 behoort gegarandeerd tot deze categorie. Dit gerenommeerde merk heeft al een indrukwekkende historie op het gebied van autobanden en besteedt veel tijd en aandacht aan innovatie. Het resultaat is een assortiment banden van topkwaliteit, waarmee regelmatig sportieve successen worden behaald. Alle kennis en ervaring, van tekentafel tot dagelijkse praktijk, worden telkens weer verwerkt in nóg betere banden. Geen wonder dat banden van Pirelli vaak goed tot zeer goed scoren tijdens officiële bandentests.

Ga voor de beste bandendeal van Nederland

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar vind ik mijn bandenmaat? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maten die op die band staan aangegeven is de maat die onder jouw auto past!

Bestel nu je Pirelli P600 banden online en profiteer van gratis verzending!

Chat direct met onze klantenservice (op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur) of bel/mail ons (zie contactgegevens onderaan de pagina). Je krijgt altijd snel een antwoord. En vergeet niet: voor 12 uur besteld = morgen bezorgd.


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli P600

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie