Pirelli P6000 N2

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P6000 N2 blinkt uit in:

  • Grip op nat wegdek
  • Optimale handling
  • Hoge zijdelingse stabiliteit
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Sportieve looks

Pirelli P6000 N2

De Pirelli P6000 N2 is een sportieve zomerband voor sportauto’s. Een band die wel wat kan hebben. Je mag er namelijk maximaal 270 kilometer per uur mee rijden. Ook kan de band maximaal 670 kilo draagvermogen per band aan.

Deze sportband van Pirelli is van grote klasse. Het Italiaanse bedrijf heeft een grote naam op het gebied van autosport en als sportiviteit een belangrijk eis is, kun je eigenlijk niet om Pirelli banden heen.

De N2-codering achter het typenummer P6000 betekent dat deze band specifiek is goedgekeurd door Porsche. Niet de minste autofabrikant. Maar behalve onder Porsches, kun je deze band ook onder andere typen sportauto’s leggen.

Hoge prestaties

Met de P6000 N2 zet Pirelli hoog in. Deze autoband heeft een vernieuwd en gepatenteerd loopvlak dat voor veel stabiliteit zorgt. Het profiel is voorzien van ellipsvormige afwateringskanalen die ervoor zorgen dat aquaplaning geen kans krijgt. De blokken in het loopvlak geven je extra stabiliteit en veiligheid als het wegdek nat is.

Speciaal karkas

Ook het karkas van de Pirelli P6000 N2 is speciaal ontworpen. Het gewicht is lager doordat de samenstelling een mix is van silica, zwarte vulstoffen en synthetische polymeren. Naast dit gewichtsvoordeel levert dit ook een extra lage rolweerstand en meer comfort op. Dat merk je als je hoge snelheden rijdt. Iets wat trouwens veilig kan met deze topbanden van Pirelli.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli P6000 N2

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie