Pirelli P6000 Powergy

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P6000 Powergy blinkt uit in:

  • Grip op nat wegdek
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Lange levensduur
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Stabiliteit in bochten

Pirelli P6000 Powergy

Dit is de Pirelli P6000 Powergy, een krachtige zomerband voor luxere en grotere personenauto’s. Pirelli is de specialist in sportieve én veilige autobanden en dat merk je ook aan deze band.

De Pirelli P6000 Powergy heeft een lange levensduur, een laag geluidsniveau en een hoog comfort. Het is uiteraard ook een bijzonder veilige band die op sublieme wijze in contact staat met het asfalt.

Zijn er onregelmatigheden in het wegdek? Deze zomerbanden reageren daar goed op, waardoor je rijplezier nog hoger wordt. Met recht een zomerband met ‘power’.

Power

Een echte ‘powerband’, dat is de Pirelli P6000 Powergy. Het is een innovatieve band die zowel in de eerste montage als in de vervangingsmarkt wordt toegepast. Hij is bruikbaar voor achter- en voorwielaangedreven voertuigen. Goede grip, een uitstekende wegligging, optimale veiligheid en een fijn stuurgedrag. Deze band heeft het allemaal.

Speciaal geoptimaliseerd

Geoptimaliseerd tegen slijtage en een geringe rolweerstand. Ook dat is de Pirelli P6000 Powergy. De samenstelling met extra silicium is gebaseerd op de nieuwste mengsels voor perfecte controle en verbeterde feedback op alle wegdekken. Het profielontwerp verhoogt het rijcomfort en verlaagt het verbruik per kilometer. De lengte- en breedtegroeven geven aquaplaning geen kans.

Met de Pirelli P6000 Powergy kun je genieten van de prestaties van jouw sportieve auto. Veel bestuurders kozen al met volle tevredenheid voor deze kwalitatieve banden van Pirelli.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli P6000 Powergy

17 Inch

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie