Pirelli P700-Z

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli P 700Z blinkt uit in:

  • Sportieve looks
  • Optimale handling
  • Hoge zijdelingse stabiliteit
  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Uitstekende grip

Pirelli P700-Z

De Pirelli P700-Z is een brede zomerband voor sportieve personenauto’s. Je herkent deze band aan z’n brede contactvlak en de vlakke gordelconstructie.

Het is een al wat oudere band, die inmiddels niet meer geproduceerd wordt. Dat wil echter niet zeggen dat het geen goede band is. Je kunt ze tegenwoordig kopen voor een geweldige prijs.

Je kiest voor deze band als je op zoek bent naar een stoere zomerband die niet alleen comfortabel is en goed presteert, maar die er ook nog eens geweldig uitziet onder jouw sportieve wagen.

Sportieve looks

Autobanden van Pirelli zijn behalve heel veilig ook heel mooi. De sportieve rijder heeft tenslotte meer wensen dan alleen een veilige band. Deze Pirelli P700-Z is een perfecte band voor sportieve en luxe personenauto’s die nét wat extra’s nodig hebben. Dikke banden om mooie velgen. Deze Pirelli P700-Z zomerbanden van Pirelli staan geweldig en geven je auto precies de sportieve looks waar je naar op zoek bent.

Handling en stabiliteit

Maar veiligheid en stabiliteit zijn natuurlijk het allerbelangrijkst als je regelmatig met hoge snelheid in je auto rijdt. Het is dan ook goed om te weten dat de Pirelli P700Z dé band voor veeleisende bestuurders is. Ze kleven bijna letterlijk aan de weg en ze gaan ook nog eens lang mee. Door het brede loopbalk en de gordelconstructie heeft deze band een uitstekende handling en een hoge zijdelingse stabiliteit.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie