Pirelli Scorpion ATR

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Scorpion ATR blinkt uit in:

 • Hoog veiligheidsniveau
 • Bestand tegen schokken en beschadigingen
 • Perfecte grip en tractie op alle ondergronden
 • Stabiliteit in bochten
 • Verminderd rijgeluid

  Pirelli Scorpion ATR

  De Pirelli Scorpion ATR is een echte terreinband voor onder jouw 4×4, SUV of andere wagen waarmee je lekker offroad gaat rijden. Het is een zomerband, die het beste presteert bij temperaturen van 7 graden Celsius of hoger.

  Dit is dé band voor avonturiers die vooral de gebaande paden willen verlaten. Ook al is hij geclassificeerd als zomerband, deze band levert het hele jaar door goede resultaten. Pirelli staat bekend om de kwaliteit en veiligheid van z’n banden.

  Daarom zijn dit ook de favoriete banden van mensen die onder andere de Dodge Nitro, de Dodge Ram 1500, de Land Rover Discovery, de Mitsubishi Pajero en de Jeep Cherokee rijden.

  Prestaties in het terrein

  De Pirelli Scorpion ATR is geoptimaliseerd voor rijden in het terrein. Offroad heb je hier een stabiele en betrouwbare band aan met veel grip op keien, grind en in de modder. Tijdens alle situaties kun je uitstekende prestaties verwachten. Maar ook op de weg biedt bij comfort en tractie.

  Van alle wegen thuis

  De Pirelli Scorpion ATR is bij uitstek geschikt voor ruw terrein. Daarvoor heeft hij goede zelfreinigende eigenschappen. Water en modder worden steeds snel afgevoerd en de band is gewapend tegen beschadigingen. Ook als je op het asfalt rijdt, kun je rekenen op de Scorpio ATR. Hij geeft veel vertrouwen en stabiliteit.

  Heb je een SUV of 4×4-voertuig en ben je van plan regelmatig het ruige pad op te zoeken? Deze krachtpatser van Pirelli is zeker een aanrader.

  Kan ik je helpen?

  Lees ook deveelgestelde vragen.

  Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl