Pirelli Scorpion ATR

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Scorpion ATR blinkt uit in:

  • Hoog veiligheidsniveau
  • Bestand tegen schokken en beschadigingen
  • Perfecte grip en tractie op alle ondergronden
  • Stabiliteit in bochten
  • Verminderd rijgeluid

Pirelli Scorpion ATR

De Pirelli Scorpion ATR is een echte terreinband voor onder jouw 4×4, SUV of andere wagen waarmee je lekker offroad gaat rijden. Het is een zomerband, die het beste presteert bij temperaturen van 7 graden Celsius of hoger.

Dit is dé band voor avonturiers die vooral de gebaande paden willen verlaten. Ook al is hij geclassificeerd als zomerband, deze band levert het hele jaar door goede resultaten. Pirelli staat bekend om de kwaliteit en veiligheid van z’n banden.

Daarom zijn dit ook de favoriete banden van mensen die onder andere de Dodge Nitro, de Dodge Ram 1500, de Land Rover Discovery, de Mitsubishi Pajero en de Jeep Cherokee rijden.

Prestaties in het terrein

De Pirelli Scorpion ATR is geoptimaliseerd voor rijden in het terrein. Offroad heb je hier een stabiele en betrouwbare band aan met veel grip op keien, grind en in de modder. Tijdens alle situaties kun je uitstekende prestaties verwachten. Maar ook op de weg biedt de band van Pirelli comfort en tractie.

Van alle wegen thuis

De Pirelli Scorpion ATR is bij uitstek geschikt voor ruw terrein. Daarvoor heeft hij goede zelfreinigende eigenschappen. Water en modder worden steeds snel afgevoerd en de autoband is gewapend tegen beschadigingen. Ook als je op het asfalt rijdt, kun je rekenen op de Scorpio ATR. Hij geeft veel vertrouwen en stabiliteit.

Heb je een SUV of 4×4-voertuig en ben je van plan regelmatig het ruige pad op te zoeken? Deze krachtpatser van Pirelli is zeker een aanrader.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Scorpion ATR

14 Inch

15 Inch

17 Inch

19 Inch

20 Inch

22 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie