Pirelli Scorpion Ice & Snow

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Scorpion Ice & Snow blinkt uit in:

  • Rijcomfort
  • Wendbaarheid
  • Perfecte grip en tractie
  • Uitstekende wegligging
  • Laag afrolgeluid

Pirelli Scorpion Ice & Snow

Maak kennis met de Pirelli Scorpion Ice & Snow. Uiteraard hebben we het hier over een winterband, speciaal voor 4×4-voertuigen. Deze band presteert op hoog niveau tijdens het extreemste winterweer met veel sneeuw en beijzelde wegen.

Zelfs tijdens sneeuwstormen kun je rekenen op optimaal wegcontact en een korte remweg. Deze band wordt dan ook door bandenexperts aanbevolen voor luxe SUV’s en andere 4×4-auto’s. Zelfs sommige bedrijfsauto’s die altijd door moeten kunnen hebben deze winterbanden gemonteerd. Hij is voornamelijk bedoeld voor rijden op asfalt.

De Pirelli Scorpion Ice & Snow is de favoriete winterband van onder andere bestuurders van de Audi Q5, de Jeep Cherokee, de Mercedes ML en de Mitsubishi L200.

Grip en tractie

Pirelli heeft een naam hoog te houden op het gebied van veiligheid. Deze autoband is daar zeker geen uitzondering op. De grip en de tractie op sneeuw en ijs zijn uitstekend. Met de Pirelli Scorpion Ice & Snow van Pirelli kun je onder alle winterse omstandigheden verder.

Perfect winterprofiel

De Pirelli Scorpion Ice & Snow heeft een perfect profiel voor de winter. Het asymmetrisch loopvlak heeft brede groeven in de lengterichting. Daarmee kun je onder de zwaarste omstandigheden de controle over je SUV of 4×4 behouden. Sneeuw, water en modder worden efficiënt afgevoerd, waardoor je steeds in contact blijft met het wegdek. Als je zoekt naar een echte krachtpatser voor de extreemste winterse omstandigheden, dan is de Pirelli Scorpion Ice & Snow jouw band.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie