Pirelli Scorpion STR

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Pirelli Scorpion STR blinkt uit in:

  • Lange levensduur
  • Weinig rijgeluid
  • Perfecte grip en tractie op de weg en offroad
  • Precies stuurgedrag
  • Prestaties op droge en natte wegen

Pirelli Scorpion STR

Dit is de Pirelli Scorpion STR, een 4-seizoenenband voor terreinauto’s die ook regelmatig op onverharde wegen rijden. Deze Pirelli’s presteren prima op sneeuw en ijzel, ook al zijn het geen echte winterbanden.

Deze band is perfect opgewassen tegen de uitdagingen van hedendaagse SUV’s en andere vierwielaangedreven wagens. Hij biedt nauwkeurig rijgedrag en goede grip en tractie, naast een superieur rijcomfort.

De Pirelli Scorpion STR wordt onder andere gewaardeerd door bestuurders van de Dodge Nitro, de BMW X3, de Nissan X-Trail, de Toyota RAV4 en de Volvo XC70.

Mix tussen terrein en asfalt

Lekker rijden op de snelweg en af en toe een onverhard paadje meepakken? Bij deze rijstijl voelt de Pirelli Scorpion STR zich helemaal thuis. De band biedt een perfect evenwicht tussen terrein- en asfaltgebruik. Altijd heb je maximale grip, hoge prestaties en veel comfort.

De ideale combinatie

Pirelli biedt bij uitstek veilige banden. Daarom zijn de banden van Pirelli vaak eerste keus banden. Deze Pirelli Scorpion STR is een echte allrounder, waarmee je nooit voor verrassingen komt te staan. Het loopvlakprofiel heeft een samenstelling uit silicium en natuurrubber, waarmee je altijd in contact staat met de weg. Bovendien voert de band overtollig water of lichte sneeuw razendsnel af. Al met al heb je aan deze band een uitstekende all-seasonband waarmee je het hele jaar door onder alle omstandigheden kunt blijven rijden. En je beleeft er ook nog eens veel plezier aan!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie