Pirelli Scorpion Verde

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Scorpion Verde blinkt uit in:

  • Milieuvriendelijkheid
  • Lange levensduur
  • Rij- en remprestaties
  • Wegligging
  • Brandstofbesparing

Pirelli Scorpion Verde

De Pirelli Scorpion Verde zomerband is een uitstekende autoband die speciaal is ontworpen voor SUV’s en Crossovers (4×4). De Scorpion Verde is gemaakt om te profiteren van de meest innovatieve materialen, structuren en loopvlak patronen die door Pirelli zijn geïntroduceerd. De lage rolweerstand en het lagere gewicht zorgen voor een lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot, waardoor besparingen, respect voor het milieu, comfort en veiligheid op alle wegdekken worden gegarandeerd.

Pirelli heeft al meer dan honderd jaar ervaring in het leveren van premium zomerbanden. Zo staan de Pirelli zomerbanden, Pirelli all season banden en Pirelli winterbanden bekend voor de diverse innovaties die in hun zijn ingewerkt. Deze innovaties zorgen samen voor de uitstekende rij prestaties en eigenschappen van de populaire Pirelli Scorpion Verde. Zo biedt deze band:

  • Gereduceerd brandstofverbruik en CO2 uitstoot
  • Veel lager rolgeluid
  • Verbeterde stabiliteit voor grote SUV’s en Crossovers
  • Uitstekende rij prestaties op droog wegdek

Test zomerbanden (ANWB zomerbandentest 2017)

Uit de ANWB zomerbanden test werd geconcludeerd dat de Pirelli Scorpion Verde uitstekende slijtvastigheid aanbood en goede tot zeer goede prestaties had geleverd op droog wegdek. De Scorpion Verde kwam samen met de Goodyear Efficientgrip Performance in de top 3 van de zomerbandentest 2017.

Laag rol geluid

Door de Pirelli Noise Cancelling System (PNCS), maakt Pirelli het mogelijk om het rolgeluid van de Scorpion Verde in het voertuig te verminderen. Dit doet Pirelli dankzij een geluid absorberende inrichting die op de binnenste omtrekwand van de band wordt aangebracht, hierdoor wordt het rolgeluid aanzienlijk verminderd.

Rijden met een lekke band

Door de nieuwe “Seal Inside” bandconstructie technologie die in de Pirelli Scorpion Verde is ingewerkt, is het mogelijk om door te rijden zonder luchtdruk te verliezen, zelfs nadat de band is doorboord door een extern object.

De top Scorpion Verde zomerband van Pirelli

Zoek jij dus een uitstekende zomerband voor je SUV, die zuinig is, een laag rolgeluid heeft en een lange levensduur heeft; dan is de Pirelli Scorpion Verde de perfecte keuze. Als je dus een zomerband zoekt die heel mooi staat op aluminium inch velgen of stalen velgen en die je helpt brandstof te besparen, dan is deze band zeker een aanrader. Door de uitstekende prestaties van deze populaire Pirelli Scorpion, is hij een directe concurrent van de Goodyear Efficientgrip Performance.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe Pirelli banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast staan deze Pirelli banden ook nog eens bijzonder mooi op aluminium inch velgen of stalen velgen.

Bestel nu je Pirelli autobanden online en wij versturen ze gratis, goedkope banden dus!

Bij Bandenconcurrent vind je pirelli banden voor alle weersomstandigheden. Zo vind je Pirelli all seasons banden, Pirelli zomerbanden en Pirelli winterbanden in de gewenste beschikbare maten, ook is de prijs per band makkelijk om achter te komen.


Test resultaten

Test resultaten

ANWB 2012 (Zomerbandentest 215/65 R16) (2e plaats)

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Scorpion Verde

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie