Pirelli Scorpion Winter

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Scorpion Winter blinkt uit in:

  • Veiligheid
  • Remprestaties
  • Perfecte grip en tractie
  • Levensduur
  • Verminderd rijgeluid

Pirelli Scorpion Winter

De Scorpion Winter is een winterband van de hoogste kwaliteit, speciaal voor jouw SUV of 4×4. Ontwikkeld door de veiligheidsspecialisten van Pirelli in Milaan.

Deze winterbanden behoren tot de populairste winterbanden van Pirelli en da’s niet voor niks. De Pirelli Scorpion Winter tyre is speciaal gemaakt voor optimaal comfort en veiligheid tijdens de uitdagendste maanden van het jaar. Sneeuw en ijs vormen geen probleem. Maar ook als het regent of als de zon schijnt, kun je op deze banden vertrouwen.

Wil je de beste performance winter tyres voor onder jouw vierwielaangedreven auto? Dan kun je blind kiezen voor de Scorpion Winter

Laag verbruik

Ook prettig wanneer je een SUV of 4×4 rijdt. Een winterband waarmee je op brandstof bespaart. De Scorpion Winter is licht en heeft een duurzame rubbermix. Terwijl je profiteert van de beste rijervaring, bespaar je per kilometer op brandstof. De banden zijn daarnaast ontworpen om minder rijgeluid te maken. Prettig wanneer je ook in de winter rustig wilt rijden.

Dynamisch

De Scorpion Winter is een dynamische band die zich soepel aanpast aan verschillende winterse omstandigheden. Het profiel heeft een innovatief ontwerp dat zorgt voor meer grip en uitzonderlijke tractie op ijs en sneeuw. Ligt er veel water op de weg? De profielgroeven zijn geoptimaliseerd voor grote hoeveelheden water en voeren dat snel af. Je hebt met deze Pirelli band een korte remweg en je loopt minder gevaar op aquaplaning.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Scorpion Winter

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie