Pirelli Scorpion Zero

Seizoen: Zomerbanden Zomerbanden

De Pirelli Scorpion Zero blinkt uit in:

  • Bochtenstabiliteit
  • Hoog rijcomfort
  • Perfecte grip
  • Precies stuurgedrag
  • Wegligging

Pirelli Scorpion Zero

De Pirelli Scorpion Zero is een ultra high performance SUV-band die je het hele jaar door kunt gebruiken. Deze band is speciaal ontwikkeld als all-seasonband voor 4×4-voertuigen (bv. Land Rover) die vooral op de weg blijven. Deze hebben een relatief hogere load index (meer draagvermogen).

De Pirelli Scorpion Zero staat bekend om z’n goede handling op een nat wegdek en om z’n uitmuntende veiligheid. Als je er slechts af en toe op de onverharde weg mee rijdt, kan hij daar ook goed uit de voeten. Zo blijkt ook uit de customer reviews.

Deze high performance banden zijn erg populair bij bezitters van onder andere de Volvo XC60, de Volvo XC90, de Mazda CX-7 en de Land Rover Discovery.

Prestaties en comfort

Pirelli staat voor Prestaties, met een hoofdletter P. Deze Pirelli Scorpion Zero combineert deze sportieve prestaties met hoog rijcomfort. Met deze all-seasonband onder jouw SUV of 4×4 voel jij je nog veiliger. Opvallend is het zeer goede weg- en stuurgedrag met deze banden. Deze band garandeert steeds optimale tractie en prestaties, waardoor het een van de veiligste banden voor onder jouw auto is.

Hoog niveau

Het geavanceerde profiel van de Pirelli Scorpion Zero is van een hoog niveau. Het heeft groeven in de lengterichting, die aquaplaning geen kans geven. Het profiel draagt bij aan extra grip en tractie, waarop je in je SUV moet kunnen vertrouwen. Zoek je een sublieme band voor jouw 4×4-voertuig en blijf je vooral op het asfalt, dan vind je in deze Pirelli’s een perfecte keuze.

Heb je een lekke band, of zijn je banden toe aan vervanging naar aanleiding van een kleine beurt of grote beurt en je wilt graag je banden wisselen? Twijfel dan niet langer!

Ben je op zoek naar nieuwe banden, en je vraagt je af, waar kan ik mijn bandenmaat vinden? Wij van BandenConcurrent geven als tip altijd mee om te kijken naar de huidige gemonteerde banden onder je auto. De maat die op die band staat aangegeven is de maat die onder jouw auto past! Er zijn een tal van beschikbare maten in assortiment. Daarnaast is deze band geschikt voor zowel stalen velgen als aluminium velgen.

Bestel je deze relatief goedkope banden online dan versturen wij dankzij onze gratis verzending je banden gratis!


Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie