Pirelli SnowControl 3

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli SnowControl 3 blinkt uit in:

  • Slijtvastheid
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Stabiliteit

Pirelli SnowControl 3

De Pirelli SnowControl 3 (soms ook gespeld als de Pirelli SnowControl Serie 3) is een kwalitatieve winterband voor stadsauto’s en middenklassers. Tijdens de Autovisie Winterbandentest van 2014 wist deze band de vierde plek te behalen.

Bijzonder aan deze winterband is zijn goede grip op zowel droge als natte wegen en zijn uitstekende remprestaties. Pirelli scoort altijd goed op veiligheid en betrouwbaarheid. Het is daarom dat winterbanden van Pirelli vaak eerste keus banden zijn.

Deze band is onder andere favoriet bij bestuurders van de Peugeot 207 en 208 en 306, de Ford Fiesta en de Citroën C3.

Gemaakt voor de winter

De Pirelli SnowControl 3 is gemaakt voor omstandigheden met sneeuw en ijs. Met deze banden onder je auto heb je niets te vrezen van sneeuwstormen of winterse neerslag. Je bent voorbereid op extreme winterse omstandigheden. Je banden dan tenminste! De Pirelli SnowControl 3 biedt veel comfort en veiligheid. Ook hebben ze een lage rolweerstand, wat de slijtage beperkt. Perfect voor degenen die veel op de weg zitten en graag lang met hun winterbanden willen doen.

A-klasse winterbanden

De Pirelli SnowControl 3 is de derde generatie van de toch al goede SnowControl-serie van Pirelli. Deze winterbanden staan bekend om hun veiligheid en hun grip op een nat wegdek. Deze banden scoren een C op de schaal van A tot G, waarbij A de meeste grip en de kortste remafstand betekent. Je kunt met deze banden tot 210 kilometer per uur rijden, mits het veilig en toegestaan is om die snelheid te rijden, uiteraard.

Kan ik je helpen?

Lees ook de veelgestelde vragen.

Copyright (C) 2017 - BandenConcurrent.nl