Pirelli Sottozero

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Sottozero blinkt uit in:

  • Grip en trekkracht
  • Nauwkeurig stuurgedrag
  • Hoog veiligheidsniveau
  • Uitstekende wegligging
  • Laag afrolgeluid

Pirelli Sottozero

De Pirelli Sottozero is een populaire winterband voor sportieve personenauto’s. Pirelli heeft een goede naam als het gaat om veiligheid. De winterbanden van Pirelli eindigen regelmatig met een hoge score in winterbandentests.

‘Sottozero’ is Italiaans voor ‘onder nul’. En dat zijn dan ook temperaturen waarbij deze band in z’n element is. Het is een echte high-performance band die zich automatisch aan veranderende omstandigheden aanpast. Op droge wegen heb je perfecte grip, op natte wegen wordt het water snel afgevoerd en behoud je grip en een korte remweg. Op besneeuwde of ijzige wegen heb je steeds een voortreffelijke trekkracht.

Deze winterband is populair bij onder andere bestuurders van de Audi S3 en de Audi A6, de BMW 3 Serie, de Cadillac BLS en de Renault Mégane.

Tests winterbanden

Geen tests beschikbaar

Winterbanden testen:

ANWB 2013 (Winterbanden test 225/45 R17) (10e plaats)

Topkwaliteit

De Pirelli Sottozero is een winterband van topkwaliteit. Met zijn asymmetrische profiel en de rubbermix die uit verschillende mengsels bestaat. De bovenste lagen van het loopvlak bevatten extra silicium, wat de rolweerstand verlaagt en het wegcontact vergroot. Aluminiumsilicaat in de lagen daaronder zorgt voor extra stabiliteit en een precieze stuurrespons. Al met al biedt het profiel van de Pirelli Sottozero de beste grip en tractie onder alle winterse omstandigheden.

Klaar voor de winter

De Pirelli Sottozero is een winterband in hart en nieren. Hij levert continu topprestaties, als het gaat om veiligheid en comfort. Daarnaast maken de banden minder geluid dan concurrerende winterbanden, wat erg prettig is als je een groot deel van het jaar op winterbanden rijdt. Rijd je in een personenauto met aardig wat vermogen? Dan zijn dit fijne en veilige banden van Pirelli om te kiezen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Sottozero

17 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie