Pirelli Sottozero 2

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Sottozero 2 blinkt uit in:

  • Weerstand tegen aquaplaning
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Stabiliteit

Pirelli Sottozero 2

De Pirelli Sottozero 2 – soms de Pirelli Sottozero Serie 2 of de Winter Sottozero Serie 2 genoemd – is een winterband voor sportieve, krachtige auto’s. Omdat het een winterband is, presteert deze band het beste bij temperaturen van onder de 7 graden Celsius.

Pirelli is een kwalitatief Italiaans merk dat betrouwbare en veilige winterbanden produceert. Banden van A-merkkwaliteit, die niet snel slijten en onder wisselende omstandigheden veel veiligheid bieden.

De Pirelli Sottozero 2 is populair bij bestuurders van onder andere de Ford Focus, de Renault Mégane, de Cadillac BLS, de BMW Serie 3 en de Audi A6 en S3.

Flexibele winterband

Het rubber van de Pirelli Sottozero 2 – de opvolger van de eerste Pirelli Sottozero – blijft flexibel bij lage temperaturen. Daardoor behoud je meer grip en een kortere remweg. De Pirelli Sottozero 2 is ook geoptimaliseerd voor een lage rolweerstand. Een lagere rolweerstand betekent dat je bespaart op je brandstof en dat je auto minder CO2 uitstoot.

Prestaties

De Pirelli Sottozero 2 heeft een hoge waardering voor de grip op nat wegdek. Deze waardering vindt plaats op een schaal van A tot G, waarbij A de hoogste waardering is met de kortste remafstand. De Pirelli Sottozero 2 scoort B op deze indeling, wat natuurlijk een mooie score is. Qua snelheidsindex heeft deze band  van Pirelli een H, wat betekent dat je er maximaal 210 kilometer per uur veilig mee kunt rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Sottozero 2

17 Inch

19 Inch

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie