Pirelli Winter 160 Snowcontrol

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 160 Snowcontrol blinkt uit in:

  • Slijtvastheid
  • Grip op natte wegen
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Remprestaties
  • Stabiliteit

Pirelli Winter 160 Snowcontrol

De Pirelli Winter 160 Snowcontrol (ook wel gespeld als de W160 Snow Control) is een multi-toepasbare winterband. Deze band kun je gebruiken op zowel compacte stadsauto’s als middenklassers en luxe personenauto’s.

Omdat het om een winterband gaat, presteert deze het beste bij temperaturen van onder de 7 graden Celsius.

Pirelli levert uitsluitend kwaliteitsbanden en ook deze Pirelli Winter 160 Snowcontrol is zo’n band.

Adaptive Compound Technology

De Pirelli Winter 160 Snowcontrol gebruikt de zogeheten Adaptive Compound Technology. Met ACT past het rubbermengsel van het profiel zich aan, aan de omstandigheden. Het gevolg is betere prestaties in de winter en een hogere weerstand tegen slijtage. Deze winterband van Pirelli levert een subliem fractieniveau en de beste prestaties als het gaat om veiligheid. De speciale samenstelling van de groeven zorgt voor betere grip en tractie op natte wegen. Het directionele profiel met de gepatenteerde geometrie staat daarvoor garant.

Winterse prestaties

De Pirelli Winter 160 Snowcontrol levert excellente prestaties tijdens winterse omstandigheden. Bij sneeuw en ijs houdt deze band jouw auto onder controle. Het weer of het wegoppervlak doet er niet toe, deze autoband presteert altijd. De remafstand is sterk verkort om de veiligheid nog verder op te schroeven. De stabiliteit ligt op een hoog niveau om de veiligheid bij sneeuw en ijs nog beter te krijgen. Last but nog least: het profiel van de band zorgt voor vermindering van het geluidsniveau, waardoor je ook in de winter rustig kunt rijden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie