Pirelli Winter 240 Snowsport

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter 240 Snowsport blinkt uit in:

  • Hoge snelheden onder winterse omstandigheden
  • Remprestaties op natte wegen
  • Rijcomfort
  • Uitstekende grip
  • Stabiliteit en grip in bochten

Pirelli Winter 240 Snowsport

De Pirelli Winter 240 Snowsport of de W240 Snowsport is uiteraard een winterband. En wel een winterband voor krachtige en luxe sedans.

De Pirelli Winter 240 Snowsport is een echte high-performance band voor onder high-performance auto’s. De autoband zorgt voor goede tractie op sneeuw en ijs en rijdt goed bij zowel nat als droog weer.

Ben je op zoek naar een band waarmee je de winter op hogere snelheden kunt trotseren? Dan is de Pirelli Winter 240 Snowsport een goede keuze. Niet voor niets is deze band de keuze van veel bestuurders van sportwagens, sportsedans en sportcoupés.

Hi-power

Een krachtige winterband, ontworpen door de winterbandenexperts van Pirelli. Sportieve sedans voelen zich prettig met deze banden om hun velgen. Deze band laat de karakteristieken van deze auto’s ook in de winter tot z’n recht komen. Het comfort van deze winterbanden is vergelijkbaar met de beste zomerbanden. De veiligheid is verhoogd met nieuwe met silica verrijkte rubbermengsels die aan de modernste eisen voldoen.

Asymmetrisch

Het asymmetrisch profiel van de Pirelli Winter 240 Snowsport met variabele blokken zorgt voor perfecte grip. De lengtegroeven geven je onder alle omstandigheden de ultieme controle over je sportwagen. Het schouderontwerp komt rechtstreeks uit de racerij, waarin Pirelli bijzonder veel ervaring heeft. Gaat de race voor jou in de winter gewoon door? Denk dan eens aan deze veilige en betrouwbare Pirelli Winter 240 Snowsport-winterbanden.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Pirelli Winter 240 Snowsport

18 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie