Pirelli Winter Carving

Seizoen: Winterbanden Winterbanden

De Pirelli Winter Carving blinkt uit in:

  • Optimale tractie
  • Korte remweg

Pirelli Winter Carving

Dit is de Pirelli Winter Carving, een winterband voor een breed scala aan personenauto’s, in het bijzonder voor compacte auto’s en middenklassers. Deze band presteert het beste bij temperaturen onder de 7 graden Celsius.

Bandendeskundigen beoordelen deze winterbanden van Pirelli als uitstekend. Dat mag geen verbazing wekken, omdat Pirelli een naam hoog te houden heeft als het gaat om winterbanden.

De Italianen zijn meesters in het ontwikkelen van betrouwbare banden waarmee je ook in de wintermaanden veilig kunt rijden.

Ruige winters

De Pirelli Winter Carving is speciaal ontworpen voor ruige winters. Hij heeft een optimale tractie en een goede remwerking op ijs. Maak ook kennis met de nieuwe blokvorm voor een verbeterde noppenretentie en een verminderd rijgeluid. De winterbanden leveren uitstekende prestaties tijdens hun hele levensduur. Het sneeuwvloksymbool op de band is jouw garantie dat het hier om een winterband volgens universele standaarden gaat. De Pirelli Winter Carving is ook een milieuvriendelijke band door de geheel olievrije aromatische verbindingen die zijn gebruikt.

Sterke punten

De Pirelli Winter Carving heeft een richtinggebonden profiel met noppen. Daarmee levert de band superieure prestaties onder zware omstandigheden. Ook de zijdelings grip van deze band is erg goed. Vanwege de speciale tractie-capaciteiten van deze winterbanden, raadt Pirelli aan om ze alleen in een set van 4 tegelijk te gebruiken. Zo maak je optimaal gebruik van de karakteristieken van deze winterbanden en profiteer je het meeste van de prestaties.

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2018 - BandenConcurrent.nl