Toyo Celsius

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Toyo Celsius blinkt uit in:

  • Alle seizoenen veilig
  • Slijtvastheid
  • Tractie op sneeuw en ijs
  • Lage rolweerstand
  • Veelzijdigheid

Toyo Celsius

Dit is de Toyo Celsius, een voordelige all-seasonband voor onder je compacte of middelgrote personenauto waarmee je het hele jaar door kunt rijden.

Deze band van Japanse makkelijk is zo flexibel dat je er 4 seizoenen mee kunt rijden. Zelfs onder winterse omstandigheden is dit een veilige band. De Toyo Celsius heeft dan ook het prestigieuze sneeuwvloksymbool, waarmee hij goedgekeurd is als winterband.

Door de slimme technologie in de band, hoef je deze niet te vervangen als het weer omslaat. Ideaal voor als je graag het hele jaar door met dezelfde banden wilt blijven rijden. Dit is een voordelige keuze voor jouw auto.

Veelzijdige prestaties

De Toyo Celsius is een veelzijdige autoband. Je kunt rekenen op veel comfort en veiligheid. Daarvoor zorgt een combinatie van innovatieve elementen. Zo beschikt de band over 2 zones. De buitenste zone zorgt voor tractie op droge en natte weten. De binnenste zone geeft goede tractie op sneeuw en ijs. De ‘sneeuwklauwen’ in het profiel verbeterd de tractie op sneeuw en ijs verder en de zijdelingse en lengtegroeven zorgen voor een snelle afvoer van water, vuil en sneeuw. Speciale gegolfde lamellen zorgen ervoor dat de band gelijkmatig slijt en verbeteren de remweg op een ijzige, natte en droge weg.

Toyo Tires

Toyo heeft niets met Toyota te maken. Toyo is een onafhankelijk bandenbedrijf, maar het maakt ook andere rubberproducten. Het moederbedrijf achter Toyo geeft jaarlijks 100 miljoen euro aan R&D uit om Toyo banden te perfectioneren. Toyo Tire Benelux, verantwoordelijk voor de Nederlandse markt, bestaat al sinds 1990 en verzorgt de verkoop, marketing en distributie in de lage landen. De banden in het assortiment van Toyo zijn vooral geschikt voor de sportievere, snellere auto’s.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Toyo Celsius

20 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie