Vredestein Quatrac 5

Seizoen: All-seasons All-seasons

De Vredestein Quatrac 5 blinkt uit in:

  • Duurzaamheid
  • Grip en tractie
  • Veiligheid
  • Wegligging
  • Remprestaties

Vredestein Quatrac 5

Vredestein introduceert een nieuwe all-seasonband voor personenauto’s: de Vredestein Quatrac 5, de opvolger van de succesvolle Quatrac 3. De Vredestein Quatrac 5 is onder alle weersomstandigheden te gebruiken en levert dan ook jaarrond goede prestaties.

Het loopvlak bestaat uit een winterdeel en een zomerdeel, waarin optimaal gebruik is gemaakt van 20 jaar technologische vooruitgang op dit gebied.

Deze band scoort hoog in de top 100 van autobanden. Logisch ook, want het is gewoon een moderne allround-band waarmee je het hele jaar door veilig kunt rijden. De Vredestein Quatrac 5 is de favoriete band van bestuurders van de Renault Laguna, de Volkswagen Passat, de Ford Galaxy, de Ford Focus en de BMW 3 Serie.

Ervaring met 4-seizoenenbanden

Het Nederlandse bedrijf Vredestein kunnen we wel de specialist in 4-seizoenenbanden noemen. Dit soort banden is vooral handig in een gematigd klimaat met wisselvallig weer. Precies het weer dat we in Nederland hebben. In de nieuwste all-seasonband van Vredestein is meer dan 2 decennia aan ervaring samengebald. De Vredestein Quatrac 5 is ontwikkeld in het R&D Center van Apollo Vredestein in Enschede. Er is speciaal aandacht besteed aan het design van het loopvlak, dat een uitgekiende symbiose van een winterband en een zomerband vormt.

In de nieuwe band is ook een compleet nieuwe technologie verwerkt: 3D Grip Claws. Dat klinkt spectaculair en dat is het ook. Deze ‘gripklauwen’ zijn aangebracht tussen de lamellen in het midden van de band en grijpen zich vast in de bochten. Daarmee neem je bochten sneller en kun je snel accelereren, zelfs bij sneeuw en ijs. De band heeft zowel het M+S-symbool als het sneeuwvloksymbool, waardoor hij geldt als een volwaardige winterband.

Ook de remprestaties op natte wagen en op droge wegen zijn indrukwekkend.

Full silica

Een andere belangrijke vernieuwing bij de introductie van de Vredestein Quatrac 5 is het full silica-mengsel met z’n speciale polymeersamenstelling. Silica zorgt voor een hoge slijtvastheid, waardoor de band bijzonder lang meegaat. De gelijkmatige verdeling van druk zorgt voor een egale slijtage, zodat je heel lang en tijdens heel veel verschillende seizoenen op deze banden kunt blijven rijden. Daarnaast heeft de band zo ook een lage rolweerstand, wat beter is voor je brandstofverbruik én het milieu.

Bestel nu je Vredestein Quatrac 5 banden online en profiteer van onze snelle levering en gratis verzending.

Deze band heeft de Vredestein Quatrac 3 vervangen.

Waar kan ik mijn bandenmaat vinden?

Bandenmaat opzoeken

Zie hier de bandenmaten van Vredestein Quatrac 5

15 Inch

Kan ik je helpen?

Lees ook deveelgestelde vragen.

Copyright (C) 2019 - BandenConcurrent.nl

Woon/werk je in de Randstad?

Woon je in de Randstad?

Wij monteren nu ook banden bij jou thuis of op 't werk. Kies in je winkelwagen de optie 'monteren bij een montagepartner'.

Meer informatie